Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bilgi Evi Öğrencileri Minik Öğrencileri Sevindirdi

Bilgi Evi Öğrencileri Minik Öğrencileri Sevindirdi

Hilvan Belediyesi bünyesinde eğitim veren Bilgi Evi eğitmen ve öğrencileri Tutumlu İlköğretim okulunu ziyarette bulundu.

Sosyal sorumluluk bilinciyle minik öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için kardeş okul olarak seçtikleri Tutumlu  İlköğretim okulunu ziyarette bulunan Bilgi Evi eğitmen ve öğrencileri okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a bildirdi.

Eğitim ve öğretim camiasına hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Bayık’ın verdiği talimatlar ile öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görebilmesi için Tutumlu İlköğretim okulunun boya badana ve çevre düzenleme çalışması yapılarak  daha estetik bir görünüm kazanması sağlandı.Başkan Bayık’ın kardeş okul Tutumlu İlköğretim okuluna yaptığı desteklerden dolayı memnuniyetini dile getiren Bilgi Evi öğrenci ve eğitimcileri defter ,kitap, çanta, mevsimlik giysi ve spor malzemeleri yardımında bulunarak minik öğrencileri sevindirdi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan