Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mahmut Özyavuz: Harran kararını vermiş

Mahmut Özyavuz: Harran kararını vermiş

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz,31 Mart’a yapılacak yerel seçimlere ilişkin ruha ajansa özel açıklamalarda bulundu,Özyavuz “Harran halkı bir an önce bizim belediye başkanı olmamızı bekliyor.” dedi.
Harran’ın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimiyle çok daha farklı ve yeni bir döneme gireceğini belirten Özyavuz, Cumhur İttifakına Harran halkının teveccühlerinin yüksek olduğunu söyledi.

Harran halkının sağduyusunun 31 Mart’ta Cumhur İttifakından yana olacağını vurgulayan Özyavuz, siyasetin halka hizmet üretebilme sanatı olduğunu ifade etti.

Özyavuz, 31 Mart seçimlerinin ardından Harran için çok yönlü hizmet ve insan odaklı projelerinin olduğunu anlattı.
Özyavuz “Harran Halkı Kararını Vermiş”

ÖZYAVUZ:”HARRAN HALKI KARARINI VERMİŞ”
Cumhur İttifakı olarak Harran’da halktan yüksek teveccüh beklediklerini vurgulayan Özyavuz, şöyle devam etti:
“Her gün Halkın arasındayız, dolaşıyoruz esasında bizim beklentimizden ziyade halkın Cumhur İttifakına büyük bir teveccüh ve beklentisi var. Halkımız bir an önce 31 Mart seçimlerinin gelmesini istiyor.
Artık Harranlı hemşehrilerim kararını vermiş ve yeni belediye başkanını ve hizmetleri bekliyor.Harran halkı bir an önce sabırsızlıkla sandığa gitmeyi kendisi istiyor.”
ÖZYAVUZ ”31 MART’TA HARRAN’DA ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”
Özyavuz, meclis üyesi adayları ile gece gündüz demeden seçim çalışması yürütüklerini ifade ederek, mahalle mahalle ev ev dolaşarak her vatandaşa ulaşmaya gayret ettiklerini ve sorunları,eksiklikleri yerinde tespit ettiklerini belirtti.Özyavuz, 31 Mart’ta Harran’da cumhur ittifakı olarak zaferle çıkacaklarına inandığını söyledi.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan