Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Müjde Sakar, AK Parti Hilvan Teşkilatıyla

Müjde Sakar, AK Parti Hilvan Teşkilatıyla

AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı, Hukukçu ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, partisine destek için ziyaretlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa ve ilçelerini ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimler öncesinde partisine destek isteyen Şanlıurfalı Akademisyen, Hukukçu ve Siyasetçi Zeynep Müjde Sakar, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de AK Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları, Meclis üyesi adayları ve Mahalle Temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Z. Müjde Sakar, her seçim döneminin bir imtihan olduğunu söyledi.

Hilvan AK teşkilatla istişare toplantısı

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Hilvan Belediye Başkanı AK Parti Başkan adayı Aslan Ali Bayık, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle, Belediye Meclis Üyesi adayları ve Mahalle Temsilcilerinin de hazır bulunduğu istişare toplantısına katıldı.

Geçmişte yaptığımız hizmetlerle yetinmiyoruz

Hilvan ilçesinde vatandaşlara da hitap eden Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, “Her seçim dönemi bizim için bir imtihan dönemidir” dedi.

İmtihan döneminden başarıyla çıkmak için geçmişte yaptıkları hizmetlerle yetinmediklerini belirten AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar, “Yeni projeler geliştiriyoruz. Gayretle, tevazu ile samimiyetle çalışmak en büyük kazanımımızdır” diye konuştu.

Millet işinin gönül işi olduğunu göreceğiz

AK Partinin temelinde değişime açıklık olduğunu belirten Zeynep Müjde Sakar, “Kendini güncelleme ve kendini yenileyebilme kabiliyeti de vardır. 31 Mart akşamında millet işinin gönül işi olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber görmek nasip olacak inşallah” dedi.

Esnaftan destek istedi

AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı, Hukukçu ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, konuşmasının ardından Hilvan Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilerle buluştu. Hilvan Kaymakamını da makamında ziyaret eden Sakar, AK Parti için dua ve destek talebini iletttiği esnaf ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan