Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa İl Skm’ye Ziyaret

Şanlıurfa İl Skm’ye Ziyaret

AK Parti eski İç İşleri Bakanı Abdülkadir Aksu, TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Halil Özşavlı ve Ahmet Akay, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte soluğu Şanlıurfa’da aldılar.

AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret eden Aksu, Özcan, Yıldız ve Özşavlı, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl SKM Başkanı Av. Bekir Kan ile SKM’yi gezerek, AK Başkanlar Bahattin Yıldız ve Av. Bekir Kan’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

AK Parti SKM, seçim zaferinin göstergesi olsun

AK Parti Şanlıurfa İl SKM ziyaretinde çalışanlardan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler alan ziyaretçiler, AK ziyaretçiler, çok beğendikleri AK Parti Şanlıurfa İl SKM’nin, AK Partinin seçim zaferinin göstergesi olması temennisinde bulundular.

SKM birimlerini gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldıktan sonra SKM Başkanı Bekin Kan’ın odasına geçen ziyaretçiler, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile fikir alış verişinde bulundular. Ziyarette AK Parti Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

Parti olarak seçim zaferini yaşayacağız

18 ve 20. Dönemde Diyarbakır, 21, 22 ve 23. Dönemde İstanbul Milletvekili seçilen, 46 ve 47. Hükümetlerde İçişleri Bakanı, 53. Hükümette Devlet Bakanı, 58 ve 59. Hükümetlerde yeniden İçişleri Bakanı olarak görev yapan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olan Abdülkadir Aksu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan 31 Mart Yerel Seçimler konusunda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldıktan sonra, hiç kimsenin rehavete kapılmaması gerektiğini, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve O’nun açıkladığı Seçim Manifestosuna uyulması, halkımıza hizmet etmeyi, hizmetkâr olmayı gaye edindikleri için AK Parti olarak seçim zaferini yaşayacaklarını belirtti.

AK Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Doç. Dr. Halil Özşavlı da, İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın medya biriminde çalışanları tanıtması sonrasında, SKM’yi çok beğendiklerini belirten AK vekiller çalışan arkadaşlara da övgüler yağdırdılar.

Övgüler, çalışma şevkimizi arttırıyor

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, gerek Genel Merkezden gelerek incelemelerde bulunan, gerekse seçim çalışmalarımıza katkıda bulunmak, fikir alış verişinde bulunmak ve destek olmak için SKM’yi ziyaret eden Milletvekilleri, Teşkilat Görevlileri ve MKYK üyelerinin beğenip övgüler yağdırmalarının kendilerini hem mutlu ettiğini, hemde çalışma şevklerini arttırdığını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan