Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şeyhmus Aydın’a Sevgi Seli

Şeyhmus Aydın’a Sevgi Seli

Meclisin tatile girmesinin ardından memleketi Şanlıurfa’ya gelerek Siverek ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın’a seçim çalışmalarında destek olan TBMM Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar’ın geldiğini duyanlar hemen yanına koştu. AK Vekil Gülpınar, bu coğrafyada yaşayan herkesin baş tacı olduğunu söyledi.

Gülpınar ve Aydın Meclis üye adaylarıyla

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, sabah saatlerinde Camikebir Mahallesinde bulunan İlçe Teşkilat binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre sohbet edip öneri ve taleplerini dinleyen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, daha sonra Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ve Siverek AK Parti Meclis Üye adayları ile Paşa konağında bir araya geldi.

Ayağının tozuyla geldiği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Meclis Üye adayları ile bir araya gelen Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında her zaman olduğu gibi sıkı çalışmak gerektiğini, seçim sürecinde de, seçim sonrasında da her kapıyı çalarak dua ve destek talebinde bulunmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Rehavete kapılmamalı, alanları boş bırakmamalıyız

Yapılacak yerel seçimlerin ülkemiz ve Siverek için büyük bir önemi olduğunu belirten TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Herkes gece gündüz demeden çalışmalı. Hiç kimse rehavete kapılmamalı. Hepimizin bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız bu seçimlere çok önem veriyor. Hepimizde ciddiyetle bu seçimlere bakmalı, her kapıyı çalmalı, her eli sıkmalı ve herkese kendimizi anlatmalıyız. Kesinlikle rehavete kapılmamalı, alanları boş bırakmamalıyız. Dava adalettir. Irk, cinsiyet, renk, milliyet, din farkı gözetmeksizin her kim olursa olsun mazlumun safında durmaktır dava. Dava hüzündür, mücadeledir, ümittir, sıkılmamaktır, pes etmemektir, yorulduğunda dinlenmesini bilip, yeniden yola koyulabilmektir. Dava aşktır, samimiyeti dibine kadar yaşamaktır” diyerek, Belediye Başkan adayı ve Meclis Üyeleriyle görüş alış verinde bulundu.

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, Haran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Ragıp Görgü’nü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet edip fikir alış verişinde bulundu.

Ailelere ve Muhtarlara teşekkür

AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, akşam Şeyhanlı,  Kızıltoprak, Alhaslı ve Gülbakan aileleri ni evlerinde ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimlerinde dua ve destek talebinde bulundu. Hayriye Mahallesi Muhtarı Esat Karavar ve Hasan Çelebi Mahallesi Muhtarı Cemal Mevlütoğlu’nu da ziyaret eden AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, kendilerine gösterilen sevgi ve ilgiden, 31 Mart yerel seçimlerinde de AK Partiye destek olacaklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan