Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül: Gönüllere Köprü Kurmaya Geliyoruz

Beyazgül: Gönüllere Köprü Kurmaya Geliyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Halliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte Devteşti Mahallesinde düzenlenen miting de 31 Mart gecesinden zaferle çıkacaklarını belirterek “Gönüllere köprü kurmaya geliyoruz” dedi.

Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde Belediye Meclis Üye Adayı Ahmet Çelik’in soğuk havaya rağmen düzenlediği açık hava mitinginde Haliliyelilere seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Şanlıurfa’yı daha modern bir kent haline getirmek için kutlu bir yürüyüşe çıktıklarını söyledi.

BEYAZGÜL: AŞKLA GELİYORUZ SEVDAYLA GELİYORUZ  

 31 Mart’ta sizlerle yürüyüşümüz olacak. Allah’ın izniyle bu yürüyüş çok uzun olacak. Şanlıurfa’mızı ayağa kaldırana kadar beraber yürüyeceğiz. Urfa modern bir şehir olana kadar yürüyüşümüz devam edecek. Bu yürüyüş Urfa’nın kalkınmasınadır. Bu yürüyüş Urfa’daki sorunların ortadan kalkmasının yürüyüşü olacaktır. Bu yürüyüş Şanlıurfaspor’un şampiyonluğuna bir yürüyüş olacaktır. Biz sevgiyle geliyoruz. Aşkla geliyoruz. Sevda ile geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Şanlıurfa olacağız. Şanlıurfa’dan inşallah AK Parti’ye rekor bir oy bekliyoruz” dedi.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA DEĞİŞECEK URFAM GELİŞECEK

 Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın Haliliye’de rekor bir oyla inşallah belediye başkanı seçileceğini belirten Av. Beyazgül, “31 Mart sonrası küçükşehir büyükşehir ayrımı yapmayacağız. Canpolat ne söz vermişse onun sözü bizim sözümüz olacak. Şanlıurfa değişecek Urfa gelişecek. Urfa’nın önünde hiç kimse duramayacak” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın da bir konuşma yaptığı açık hava mitinginde kendisini bekleyen partililere ve toplantıyı düzenleyen Ahmet Çelik’e teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan