Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Engelsizlerden Beyazgül’e “Dik Dur Eğilme” Marşı

Engelsizlerden Beyazgül’e “Dik Dur Eğilme” Marşı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret ettiği Engelliler Koordinasyon Merkezi bahçesinde bedensel engelliler mehter takımı tarafından “Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle” marşıyla karşılandı.

 

Okunan marşa ritim tutan ve sözlerine eşlik eden Av. Beyazgül, mehter takımı üyelerini gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. Engellilerle sohbet eden ve enstrüman aletlerini çalmayı nasıl öğrendiklerini soran Av.Beyazgül, kendisi için seslendirilen “Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle” marşını dinledi.

 

BEYAZGÜL MERKEZDEKİ ATÖLYELERİ GEZDİ

 

Şanlıurfa Zihinsel Engeliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ve üyelerince karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, engelliler ve aileleri ile sohbet etti. Dernek bünyesinde istihdam edilen engellilerin atölyelerini gezen ve çalışmalarını inceleyen Av. Beyazgül, engelliler ve aileleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BEYAZGÜL ENGELLİLERLE DAİMA İÇ İÇE OLACAĞIZ

 

Kendisini böyle bir etkinlikte engelsizlerle buluşturan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ve üyelerine teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Toplumumuzun en dezavantajlı gruplarından biri olan bu kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların sıkıntılarını problemlerini önceden de biliyoruz. Meclis üye listelerinde engellilere kontenjan tanıdık. Onlarla daima iç içeyiz ve iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Zihinsel Engeliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, “Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün ziyareti bizleri onurlandırdı. Belediye başkanlığı ve meclis üyesi seçimlerinde ağırlıkla gençlere yer verilmesi bizleri sevindirmiştir” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan