Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Esnaflar Ak Aday Kuş’u Bağrına Basıyor

Esnaflar Ak Aday Kuş’u Bağrına Basıyor

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, esnaf ve STK ziyaretleri kapsamında Zahireciler Borsanı ziyaret etti.  Zahireciler Borsa Başkanı Feridun Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Başkan Adayı Kuş, borsayı gezdi esnaflarla buluştu.

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında esnafların büyük teveccühleri ile karşı karşıya kalan AK Başkan Adayı Kuş’u Zahireciler Borsası esnafı da adeta bağrına bastı.

KUŞ MERHUM BABASININ İZİNDE

 Babası merhum AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un bölgede sevilen bir siyasetçi olmasından dolayı ilçede bir adım önde olan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş’a her katıldığı etkinlikte büyük sevgi gösterileri yapılıyor.

ESNAFTAN AK ADAY KUŞ’A MIRRA İKRAMI

  Zahireciler Borsasında girdiği her işyerinde hemen hemen büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a Zahireciler Borsasında ziyaret ettiği işyerlerinde Urfa’nın acı kahvesi mırra ikram edildi.

Sunulan ikramları geri çevirmeyip esnafı kırmayan AK Başkan Adayı Kuş, esnaflara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

ZAHİRECİLER BORSASINDA TOPLANTI YAPILDI

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın da katıldığı toplantıda Zahireciler Borsa Başkanı Feridun Turan, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflarla toplantı yapan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş esnafların sorunlarını dinledi.

KUŞ: BAŞKANLIĞA DEĞİL HİZMETKÂRLIĞA GELİYORUZ

 Allah nasip ettiği takdirde 31 Mart’ta seçildiğinde belediye başkanlığına değil halkın hizmetkârlığına geleceklerini belirten Kuş, ”31 Mart yerel seçimlerinde bize fırsat verilirse Eyyübiye halkının hizmetkârı olacağız” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise Mehmet Kuş’u adaylığından dolayı tebrik ettiğini belirterek Zahireciler Borsası esnafıyla daima bir araya geldiklerini esnafın sorunlarını takip ettiğini söyledi

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan