Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Demirkol,Belediye Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Demirkol,Belediye Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geleneksel olarak gerçekleştirdiği personel buluşmaları kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçilerle bir araya geldi. Başkan Demirkol, ‘tertemiz Haliliye’ ve ‘yemyeşil Haliliye’ hedefleriyle mesai gözetmeden çalışan tüm işçilere emekleri için teşekkür etti.

Başkan Fevzi Demirkol, personel buluşmaları programı kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 650 personelle buluştu. Saha çalışmaları kapan kontrolör, şef, bölge sorumlusu ve işçiler ile tek tek görüşen Başkan Demirkol, işçilere yaptıkları hizmetler için de teşekkür etti. İşçilerle sohbet edip, taleplerini de alan Başkan Demirkol, 2014 yılından bugüne hep birlikte Haliliye’ye hizmet etme gururunu yaşadıklarının da altını çizdi.
Başkan Demirkol, programda yaptığı konuşmasında, şunları kaydetti:
“2014 yılında göreve başladığımız zaman temiz Haliliye dedik ve bu hedefi gerçekleştirdiniz Allah sizden razı olsun. Bu defa da, tertemiz Haliliye dedik. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün tüm personellerine teşekkür ediyorum. 2014 yılında göreve başladığımız da, yeşil Haliliye dedik ve bu hedefimize ulaştık. Daha sonrasında da yemyeşil Haliliye dedik ve bu hedefimizi de gerçekleştiren Park Bahçe Müdürlüğümüzün çalışanlarına, yol arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2014 yılında göreve başladığımız zaman hiç kimseye nasip olmayacak bir şerefi, bize Haliliye halkı bahşetti. yüzde 72 oy olarak Türkiye’de ikinci olarak, bize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinde plaket almayı sağlayan Haliliye halkına da teşekkür ediyorum.”

Konuşmalarının ardından Başkan Demirkol’a, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri hediye takdiminde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan