Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kulak, Burun ve Boğaz uzmanları Harran Tıp’ta buluştu

Kulak, Burun ve Boğaz uzmanları Harran Tıp’ta buluştu

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Kulak, Burun ve Boğaz Anabilim Dalı Prof. Dr. İsmail İynen tarafından bilimsel toplantı düzenlendi.
Toplantıda alanında tecrübeli olan farklı üniversitelerden hocalar katıldı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Profesör Doktor İsmail Topçu, Fırat Üniversitesi Kulak Burun – Boğaz Anabilim Dalı Profesör Doktor Şinasi Yalçın ve 19 Mayıs Üniversitesi’nden Mehmet Koyuncu toplantıya katılarak deneyimlerini paylaştı. Ayrıca ameliyathanede bir canlı ameliyat yapılarak uygulamalı bir seminer gerçekleştirildi. Aynı gün içinde kulak burun boğaz ile ilgili değişik hastalıklar sunumlarla anlatılarak program tamamlandı. Toplantıya Şanlıurfa ve çevre illerdeki KBB uzmanları katıldı.
Kulak, Burun ve Boğaz Anabilim Dalı Prof. Dr. İsmail İynen, kendilerine desteklerini esirgemeyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Recep Çiğdem, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Deniz ve Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay’a teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan