Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çiftçi, ödülü tüm çocuklara ve gençlere armağan etti

Çiftçi, ödülü tüm çocuklara ve gençlere armağan etti

Türkiye’de süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı alanında en prestijli ödüllerinden biri olan 2017-2018 PLANT ödülüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası projesi ile layık görüldü. Şanlıurfa’ya bir ödül daha kazandırdıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, bu ödülü tüm çocuklara ve gençlere armağan etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kamusal alanda park ve rekreasyon uygulamaları kategorisinde yılın en iyi proje ödülünü Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası ile kazandı. Geçtiğimiz gün düzenlenen törende Büyükşehir Belediyesini temsilen ödülü alan Park Yapım ve Proje Şube Müdürlü İbrahim Ünlü bu günde ödülü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teslim etti.

Ödülü alarak tüm çocuklara ve gençlere armağan eden Başkan Nihat Çiftçi, bu ödülleri Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için duyduğu mutluluğu ifade etti.

Bir açıklamada bulunan Nihat Çiftçi, “2019 yılının en prestijli ödülünü Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’ya kazandırdık. Çocuk ve Gençlerimizin güzel bir şekilde kullandığı Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası Projesi ödüle layık görüldü. Tamıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmeleri için ortaya çıkan özgün bir projeydi. 2 Gün önce düzenlenen programda kadrolarımız bu ödülü alarak bu günde bizlere getirdiler. Tüm ekibime teşekkür ediyorum, bu ödüller kolay gelmiyor. Hiçbir kuruluş hak etmediği takdirde bu ödülleri vermez, dolayısı ile Büyükşehir Belediyemizin tüm projeleri birçok ödüle layık görüldü. Tüm ekibimi kutluyorum, emeği geçen tüm personellerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan