Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Eyyübiye Başkan Adayı Kuş:31 Mart’tan Zaferle Çıkacağız (VİDEO)

Eyyübiye Başkan Adayı Kuş:31 Mart’tan Zaferle Çıkacağız (VİDEO)

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyubi ye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, gerek ilçe merkezinde gerekse kırsalında destek arayışlarını sürdürüyor.

Eyyübiye’de “Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmayacağız” diyen AK Başkan Adayı Kuş, bir yandan vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelirken diğer yandan merkez ve kırsalda ev ziyaretlerine devam ediyor.

ÇOCUKLARIN BAŞKAN ABİSİ MEHMET KUŞ

Ev toplantıları ve kırsal mahalle gezilerinde çocukların büyük sevgisiyle karşılan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, gittiği her mahallede çocuklarla yakından ilgilenip onlara çeşitli hediyeler dağıtıyor.

KUŞ KIRSAL MAHALLELERİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

Eyyübiye kırsalında Peyamlı bölgesinde seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdüren Mehmet Kuş, Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Yolbilen, Dikme, Ulak, İkizce Mahallerine giderek seçmenlerden dua ve destek istedi.

Mahalle gezilerinde kanaat önderleriyle seçmenlerle görüştüklerini, onların dilek ve temennilerini dinlediklerini ifade eden Kuş mevcut sıkıntıları seçildikleri takdirde gidereceklerini söyledi.

KUŞ: BÜYÜKŞEHİR İLE EL ELE VERİP EYYÜBİYE’Yİ UÇURACAĞIZ

 MKYK Üyesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İlçe Başkan Mehmet Moğol ve diğer partililerle birlikte Keser ailesinin düzenlediği toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş, seçim çalışmalarını aktardı ve destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını kaydeden AK Başkan Adayı Kuş, “Baba dostu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çalışmak kısmet olursa el ele verip ilçemizi ayağa kaldıracak uçuracak projelere imza atacağız inşallah” dedi.

AK Başkan Adayı Mehmet Kuş ayrıca Bağmancı, Arıkuş ve Ferhatlılar Derneğinin düzenledikleri ev toplantılarına katılarak ilçeye yönelik projelerini aktardı.

KUŞ: KAMU KURUMLARI EYYÜBİYE SINIRLARINA ÇEKİLECEK

 Muradiye Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katılan ve burada seçim çalışmalarını yürüten Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Seçildiğim takdirde ilçede en önemli sorunlardan biri olan ilçe kamu kurum ve kuruluş binalarının ilçe sınırları içerisinde olmasını sağlamaktır. Kaymakamlık ilçe nufüs ve diğer kamu kurum kuruluşların binaları Halliye ilçemizde. Biz inşallah noterden tutun banka şubelerine kadar kamu kurum ve kuruluşların ilçe binalarını ilçe sınırlarına kaydıracağız”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan