Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Siyer Yarışmacılarına ödül

Siyer Yarışmacılarına ödül

Şanlıurfa’nın yardım kuruluşlarından olan İNFAK DER, tarafından düzenlenen ve 2 gün süren “Siyer Yarışması” sonuçlandı. Dereceye girenlere yine düzenlenen törenle çeşitli ödüller verildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Müslüm Tüysüz, Yönetim kurulu üyesi Ahmet Kenan Kayral, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İNFAK DER Başkanı Mustafa Halat, Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Parlak ve yarışmacı gençler ile ailelerinin katıldığı, yine İNFAK DER tarafından düzenlenen törenle Siyer Yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödülleri dağıtıldı.

Amacımız, her konuda yardıma muhtaç insanlara faydalı olabilmek

Tek düşüncelerinin hemen her konuda yardıma muhtaç insanlara faydalı olabilmek olduğunu belirten Şanlıurfa İNFAK-DER Yetim ve Öksüzleri Koruma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Halat, “Derneğimizin yurt dışındaki mazlum ve yerdıma muhtaç insanların yardımına koştuğu zaten hemen herkes tarafından bilinmektedir. Biz dernek bünyesinde öğrencilerimizi de gerek dini konularda, gerek okul dersleri ve bilgisayar kullanma gibi konularda eğitiyoruz. Öğrenciler, Gençlik Merkezimizdeki faaliyetlerimizden olan Kur’an-ı Kerim okuma, Kitap Okuma ve Bilgisayar Kurslarından da yararlanıyorlar. Serbest zamanda ise masa tenisi, masa hokeyi vb. oyunlarla zaman geçiriyorlar” dedi.

Siyer Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Son olarak da Peygamber Efendimiz (SAV)’ in hayatını konu alan bir yarışma gerçekleştirdiklerini belirten İNFAK DER Başkanı Mustafa Halat, “8-10 yaş, 10-12 yaş ve 12 yaş üstü guruplar arasında yarışma düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz Siyer sınavına, gençler yoğun ilgi göstermiştir. Bir süre verilen eğitim sonrasında düzenlenen sınav ile Siyer Yarışmasında dereceye girenler belirlendi ve düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada; 8-10 yaş gurubunda 1.’ye hoparlör ve CD kart, 2. Ve 3’ye MP3 çalar, 4.’ye küçük hoparlör ödül verilirken, 10-12 yaş gurubunda 1. ve 2. olan yarışmacılara Tablet, 3. olan yarışmacıya da Hoparlör ve CD kart verildi. 12 yaş üstü gurupta 1.’ye Bilgisayar, 2.’ ve 3.’ye Tablet, 4. ve 5.’ye Hoparlör ve CD kart ödül olarak verildi” diye konuştu.

 

İNFAK DER’e teşekkür

Siyer Yarışması ödül törenine katılan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Müslüm Tüysüz ise, “Sevgili Peygamberimizin hayatını anlatan güzel bir yarışma sonucunda dereceye girenler ödüller verildi. Bu törene AK Parti İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü temsilen İl Başkan Yardımcısı olarak ben ve Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Kenan Kayral geldik. Böyle bir konuda düzenlenen bir törende bulunmaktan onu duyduk. Şanlıurfa İNFAK-DER Başkanı Mustafa Halat ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” diyerek başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan