Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat, Destek Arayışını Sürdürüyor

Canpolat, Destek Arayışını Sürdürüyor

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, 31 Mart yerel seçimler için destek arayışlarını sürdürüyor. AK Başkan adayı Canpolat, babasından gördüğü kadarıyla haram yenin günah ve yasak olduğunu, başının dik, alnının ak olduğunu söyledi.

 

Soframız da, sözümüz de, gönlümüz de bir

Yeril seçim çalışmalarına Molla Mustafa Dündar Hocayı ziyaret ederek başlayan AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Hocamızı ziyaret edip, hayr dualarını aldık ve çalışmalarımıza devam ettik. Kahveciler ve Çaycılar Oda Başkanı Murat Tuzlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, hasbihal ettik. Devteşti mahallemizde de esnaf kardeşlerimizi ve mahalle sakinlerini ziyaret ettik. Açıksu Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip, hasbihal ettik, dua ve desteklerini istedik. Halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz. Başımız dik alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük. Haram yemek, günah yasak. Biz babadan böyle gördük. Soframız da, sözümüz de, gönlümüz de bir. Belediyecilik memleket işi, gönül işi” dedi.

 

Belediye için ‘Önce Gençlik’ diyoruz

Ev ziyaretleriyle de destek arayışlarını sürdürdüklerini belirten AK Başkan adayı Canpolat, “Canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Perşembe mahallemizde Felhan ailesini ziyaret ederek hasbihal ettik. Gösterdikleri ilgi, alaka ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Daha sonra Süleymaniye mahallemizde Aslan ailesinin evlerine misafir olduk. ‪Gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyetlerinden dolayı Aslan ailesine de teşekkür ederiz. Yeşilköy kırsal mahallemizde de ‪Mahalle muhtarımız Abdullah Yeşil’i ziyaret ederek, hasbihal ettik. ‪31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik. Derinkuyu kırsal mahallemize de giderek Mahalle muhtarımız Mehmet Demir’i ziyaret edir, hasbihal ettik. 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak onların da desteklerini istedik. Dikme kırsal mahallemizde mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerde AK Partiyi desteklemelerini istedik. Güzelköy kırsal mahallemizde ‪Mahalle muhtarımız Hüseyin Yılmaz’ı ziyaret ederek, ‪31 Mart yerel seçimlerin önemini anlattık. Destek istedik. Liyakat, bir işe layık olmaktır. Kent yönetiminde temel kriterimiz ‘önce liyakat’ olacaktır. Milli ve manevi değerlere sahip çıkacak, enerjileri ve farklı fikirlerinden güç alıp birlikte yöneteceğimiz bir belediye için ‘Önce Gençlik’ diyoruz” diyerek gençlere de önem verdiklerini belirtti.

 

Canpolat’tan Baydilli’ye destek

AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, gecenin sonunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin Seçim Bürosunu ziyaret, ederek orada bulunan hemşehrileriyle sohbet ettiklerini söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan