Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / M.Ali Kurt Türkiye Ekmek Üreticileri Genel Başkan Yardımcısı Oldu

M.Ali Kurt Türkiye Ekmek Üreticileri Genel Başkan Yardımcısı Oldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Müşavir Mehmet Ali Kurt , Türkiye Ekmek Üreticileri Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Mehmet Ali Kurt,Türkiye ekmek üreticileri federasyonu ticari mali ekonomi ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı oldu.Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu 81 ilde İl Başkanlığı 8 Bölge Başkanlığı 25 esnaf Odası Ticaret odası ekmek ve Fırıncılık meslek komiteleri 80 bin Üyesi olan Türkiye’nin en büyük meslek sivil toplum kuruluşu arasında yer alıyor.

MEHMET ALİ KURT KİMDİR ?

Mehmet Ali Kurt 1980 Şanlıurfa doğumlu 2 çocuk babası ,Mali Müşavir ilkokul ortaokul ve lise eğitimlerini Şanlıurfa’da tamamladı. Akdeniz üniversitesi turizm ve otelcilik bölümü Eskişehir Anadolu üniversitesi işletme bölümü ve Eskişehir Anadolu üniversitesi adalet bölümlerinden mezun oldu. 2014-2017 tarihleri arası Ak Parti il Başkan Yardımcılığı ve Mali idari işleri başkanlığı 2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde SKM başkan yardımcılığı ve mali ve idari işler başkan yardımcılığı 2013- 2019 tarihleri arasında ASKON denetim kurulu başkanlığı 2017 tarihi itibari ile Şanlıurfa mali müşavirler odası disiplin kurulu üyesidir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan