Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül: Şanlıurfalılara Hizmetkâr Olmaya Geliyorum

Beyazgül: Şanlıurfalılara Hizmetkâr Olmaya Geliyorum

 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitinginde Şanlıurfalılara seslendi.

 

Abide Toplama Merkezleri bölgesinde düzenlenen ve on binlerce Şanlıurfalının katıldığı Şanlıurfa Mitinginde konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, başta tüm İslam alemi olmak üzere Şanlıurfalıların Regaip kandilini kutladı ve kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de tebrik etti.

 

BEYAZGÜL: TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURACAĞIZ

 

Şanlıurfa’da meydanları dolduran on binlerce Şanlıurfa’ya teşekkür eden AK Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Regaip Kandilinizi tebrik ediyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü de kutluyor özellikle Şanlıurfalı kadınlarımıza mutluluklar diliyorum.  Şanlıurfa’mız kadim bir şehir. Urfa’mız medeniyetlere beşiklik etmiş bir şehir. Urfa Takoran vadisiyle, Göbeklitepesiyle, Balıklıgöl’ü ile Harran’ı ile ceylanlarıyla, kelaynaklarıyla, siyah gülleriyle güzel bir şehirdir. Bu şehirde bana hizmetkârlık şansı sunan, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevi veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümde Urfa halkınadır. 31 Mart’ta beni büyükşehir belediye başkanı seçtiğiniz takdirde çevreye duyarlı, yeşili koruyan bir başkan olacağım. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllerin belediye başkanı olmaya gayret edeceğim. Cumhurbaşkanımızın desteği ile Şanlıurfa’nın tüm sorunlarını çözeceğim. Biz sizleri çok seviyoruz. Cumhurbaşkanımız sizleri çok seviyor. Daima dik durdu sizde arkasında elif gibi dik durdunuz. 31 Mart akşamı Allah’ın yardımı ve siz değerli hemşerilerimizin desteği ile hizmet etmeye, hizmetkâr olmaya geleceğiz. Tevazü, gayret ve samimiyet ile gönüller almaya geliyoruz. Bugün bir kez daha Reisi Cumhurunu bağrına basan, destek veren hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

           

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan