Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aslan’dan Taraftara Çağrı

Başkan Aslan’dan Taraftara Çağrı

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan yarın oynanacak Tire 1922 maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak play off yolundaki zorlu virajda takıma destek vermeleri için maça davet etti.

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’ un yarın sahasında Tire 1922 Spor ile oynayacağı maç öncesi Kulüp Başkanı Mustafa Aslan taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti.

Play off yolunda önemli bir virajda olan Karaköprü ekibinin yarınki maçının çok önemli olduğunu ve takımın desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, tüm Şanlıurfalı vatandaşları maça davet ederek takıma destek olmalarını istedi.

Başkan Aslan, “Takımımız 3. Lig 1. Grupta play off iddiasında yarın çok önemli bir rakibiyle karşılaşacak. Bu maçta takımımızı yalnız bırakmamamız ve tribünden destek vermemiz gerekiyor. Tüm Şanlıurfalı ve Karaköprülü taraftarlarımızı bu maçta takımımızı desteklemeye davet ediyorum. İnşallah hep birlikte sezon sonu hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Karbel Karaköprü Belediyespor’ un Tire 1922 Spor ile oynayacağı maç yarın saat 14.30’da Faruk Çelik Stadyumunda başlayacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan