Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat’tan Haliliyelilere teşekkür

Canpolat’tan Haliliyelilere teşekkür

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingine katılım sağlayan Haliliyelilere teşekkür ettiğini belirterek, mitingin güzel bir şekilde sonuçlandığını ancak seçim çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’ye hayırlı olsun

AK Başkan adayı Canpolat, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen Göbeklitepe’nin resmi açılış törenine de katıldıklarını hatırlatarak, “Göbeklitepe’yi 2019 yılı ilan eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Göbeklitepe Turizm Yılı Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Turizmde altın yılımızı yaşayacağız inşaallah. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da destekleriyle 31 Mart seçimleri sonrası göreve layık görüldüğümüzde bizde Haliliye Belediyesi olarak sınırlarımız içerisinde olan Göbeklitepe için elimizden geleni fazlasıyla yerine getireceğiz inşaallah” dedi.

 

Ev ziyaretlerimiz devam ediyor

Seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Bizleri onurlandıran ve şevkimizi arttıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhteşem mitingi seçim çalışmalarımıza ev ziyareti ve Seçim büromuzdaki misafirlerle sohbet ederek devam ettik. Değerli eşim ile birlikte Haliliye Kadın Kollarımızın düzenlediği ev toplantısına katıldık. Şimşek ailesinin ev sahipliğinde hanım kardeşlerimizle istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için ev sahibimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Daha sonra Seçim Bürosuna geçen AK Başkan adayı Canpolat, orada bulunan sevenleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile beraber Ulubağ Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç’ı ziyaret ederek hasbihal ettiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan