Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bu fabrikanın ‘Emekçi Kadınları’ unutulmadı

Bu fabrikanın ‘Emekçi Kadınları’ unutulmadı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Anka Tekstil İnsan Kaynakları Birimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel kadın personellerine yönelik program düzenledi.

Fabrikada düzenlenen programda, kadınlara ‘Toplumda Kadının Önemi’ konulu sunum yapıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Neşe Tanal, dünyada ve Türkiye’de dünya emekçi kadınların gününün tarihçesini anlattı. Tanal, şunları kaydetti:”Kadınlar istediği zaman her işin üstesinden gelebilen önemli değerlerimizdir. Kadınlara hak ettiği değer verilmeli, onlar üretimde yerini almalıdır. Kadın sadece evde çocuk bakan, ev işi gören bir kimse olmamalıdır. Aynı zamanda eğitimde, hukukta, sanayide, sağlık alanında kısacası her sektörde kadın yer almalı ve kadınlarımız el üstünde tutulmalıdır. Şunu çok iyi biliyoruz ki mutlu aileler kadınların kurduğu yuvalar sayesinde ortaya çıkmaktadır. Dolasıyla ile mutlu çocuklar ortaya çıkmakta ve toplum sağlıklı nesiller yetiştirmektedir. İşte tüm bunları yapan kadınlarımızdır.”

Anka Tekstil Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ayaz da kadın çalışanlara karanfil dağıttı. Ardından program 45 kadın personel ve idari birimin katıldığı sinema etkinliği ve kitap hediyesiyle son buldu. Kadınlar, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan