Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Gençlik 31 Mart’a kadar sahada

AK Gençlik 31 Mart’a kadar sahada

 

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları “Gençlik Buluşması” Programı düzenleyerek AK kadroları bir arada topladı.

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Gençlik Buluşması ile AK kadroları bir araya getirerek kendi içlerinde fikir alış verişinde bulunduklarını, 31 Mart’a kadar AK Gençliğin sahada olacağını ve Başkan adaylarının tanıtım broşürlerini dağıtarak AK Partiye destek istemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Urfa’mızın AK gençliğiyle bir araya geldik

Gençlik Buluşması programının açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MKYK üyesi Abdurrahim Sönmezler,  “Coşku dolu mükemmel bir akşamda MKYK Üyelerimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarımız, Urfa’mızın AK gençliğiyle bir araya geldik. Arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. İnşaallah amacımıza ulaştık. Sonucunu da 31 Mart akşamı alacağız inşaallah” dedi.

 

Teşekkürler Şanlıurfa gençliği

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise, Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve gönüllerin adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlı AK Gençlik Buluşmasında AK gençlerle sohbet ettiklerini, seçime 20 gün kaldığını belirterek, “Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte çok çalışacak ve halkımızın büyük desteğiyle zafer inananların olacaktır inşallah. Zeynel Başkanımıza olan sevgi salonlara sığmadı. Teşekkürler Şanlıurfa gençliği” diyerek Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarına da teşekkür etti.

 

Bir araya gelip sohbet ettik

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız da; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyemiz, Milletvekillerimiz ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Şanlıurfa AK Gençlik tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programında genç kardeşlerimle bir araya gelip sohbet ettik” diyerek 31 Mart sabahına kadar AK kadrolar gibi gençlerin de sahada olmalarını istedi.

 

Gençliğimize önem veriyoruz

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise, “AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları teşkilatımızın düzenlemiş olduğu Gençlik Buluşmasında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Bu yüzden gençliğimize önem veriyoruz” dedi.

 

Yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdiler

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MKYK üyesi Abdurrahim Sönmezler, Şanlıurfa’nın 13 ilçe Başkan adayları AK Parti Gençlik Kollarının hazırladığı “Gençlik Buluşması” programına katılarak, AK Gençlerimizle buluştular, yerel seçimlere kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan