Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ”Bir Bilenle Bilge Nesil” Yarışmaları İle İlgili Toplantı Yapıldı

”Bir Bilenle Bilge Nesil” Yarışmaları İle İlgili Toplantı Yapıldı

 

Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen işbirliği ile gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini saptamak, işbirliği içinde özverili ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak, başta ortaöğretim çağındaki gençliğimiz olmak üzere, tüm gençliğimizin bu çalışmalardan faydalanmasını sağlamak, kişisel, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, etkin, üretken, topluma faydalı salih/saliha nesiller yetiştirmek;

Okuyan, araştıran, düşünen, özgüveni yüksek, sanata ve bilime ilgi duyan, gelişime açık, farklılıklara saygılı, yenilikçi, manevi değerleri özümseyen          ” İlim İrfan ve Hikmet Yolunda Şuurlu Bir Gençlik” diyerek  ”Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında 24 ortaöğretim kurumunda düzenlediğimiz kültürel yarışmalarla ilgili okul müdürleri ve koordinatör öğretmenlerin de katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Görüş ve öneriler alındı.

2017-2018 Eğitim öğretim yılında 1000 kitapla 1000 öğrenciye ulaşıldı. Yüzlerce kompozisyon yazan öğrenciler arasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

2018- 2019 yılında ise 1500 kitapla 1500 öğrenciye ulaşıldı. Yarışma devam ediyor. Nisan ayında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir. Dava şuuru ile fedakarca katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

İbrahim Coşkun

Eğitim-Bir-Sen Şube Bşk.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan