Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Saadet Partisi Urfa teşkilatında büyük deprem …

Saadet Partisi Urfa teşkilatında büyük deprem …

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yakup Yavuz, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Yavuz, yaptığı açıklamada,”Sayın basın mensupları kıymetli Şanlıurfa bildiğiniz üzere genel merkezin ani bir karar ile mevcut süreci sorgulayıp Saadet Partisi’nden ayrılma niyetim anlaşıldığından görevden alındım.

“SAADET PARTİSİYLE OLAN TÜM BAĞLARIMI KOPARIYORUM”

31 Mart seçimlerine giderken Saadet Partisi il Başkanı seçim işbirliği konusunda milli görüş ilke ve esaslarına uymaya bir tarzda hareket etmesi ve Saadet Partisi Genel Merkezi dahil ”Oy olsun nasıl olursa olsun’‘ noktasında durması sebebiyle Saadet Partisi ile olan tüm bağlarımı ayırıyorum. Seçim işbirliği çerçevesinde hiçbir yanlışa ‘evet’ demedim. Özellikle Karaköprü’de anlayamadığım Siyasi gelişmeler oldu, sanki bir üst akıl Karaköprü’yü dizayn ediyor.

“31 MART SEÇİMLERİNDE AK PARTİ’Yİ DESTEKLEME KARARI ALDIM”

Dün olduğu gibi bugünde değerlerine sahip çıkarak vatandaşımızın hizmeti doğrultusunda çalışacağım Bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli, destekleme kararı aldım. Hayırlara vesile olmasını diler hepinize teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan