Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / hilvan’da bayık’a destekler artarak devam ediyor

hilvan’da bayık’a destekler artarak devam ediyor

Hilvan Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart’ta yapılacak Mahalli idareler Seçimlerinde AK Parti’den aday olan Aslan Ali Bayık’a destekler her geçen gün giderek büyüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde binlerce kişinin katılımıyla görkemli bir şekilde açılışı yapılan seçim bürosu destek amaçlı olarak ziyaretçi akınına uğruyor. Her geçen gün büyüyen desteklerle 31 Mart’ta yeni bir zafere hazırlanan Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren seçmenleriyle buluşan AK  aday Aslan Ali Bayık, akşam saatlerinden itibaren seçim bürosuna gelen misafirleriyle yakından ilgileniyor.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hem Türkiye için, hem Şanlıurfa için, hem de Hilvan için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Bayık ‘Görünüşte bir yerel yönetimler seçimi olarak görünebilir ancak, ülkemizin geçtiği çok ciddi bir süreç var ve hepimizin büyük birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu nedenle 31 Mart’a yapılacak seçimlerde olması gereken birlik ve beraberliği maddi manevi sabote etmeye çalışan muhalefete hiç bir şekilde fırsat vermemek gerekiyor. Bunun bilincinde olan tüm vatandaşlarımız yeni hizmetlerin geleceğine inanarak ve iktidara güvenerek 1 yıldır ülke yönetimini tek başına göğüsleyip hizmet getiren AK Parti’nin yanında yer alıyor. Destek ve dualarını esirgemeyen, gerek şahsı ve gerek çevresiyle yanımızda olan tüm hemşerilerime şahsım ve AK Parti İlçe teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan