Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Başkan Adayı Baydilli Osb İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

AK Başkan Adayı Baydilli Osb İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya gelerek destek istedi.

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Baydilli, Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Akarslan’ın düzenlediği toplantıda Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Adayı Baydilli’nin yanı sıra toplantıda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe Başkanı Sait Ağan, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

Toplantıda iş adamlarına hitap eden AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, istihdama verdikleri destek için Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş adamlarına teşekkür etti.

Başkan Adayı Baydilli, “Organize Sanayi Bölgesindeki sanayici iş adamlarıyla bir araya geldik ve Karaköprü’de yaptığımız çalışmaları, İnşallah tekrar seçildiğimizde yapacağımız projeleri anlattık ve kendileri ile fikir alışverişlerinde bulunduk. İnşallah Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunları ile ilgili Sayın Milletvekilimiz ile birlikte çalışmalar yapacağız. Tüm iş adamlarına davetlerinden ve önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Organize Sanayi Bölgesi’nin büyüdükçe alt yapı ihtiyaçlarının da doğduğunu belirterek, “Tüm sıkıntıların farkındayız ve inşallah çözümü için çalışmalarda bulunacağız. Gerekli görüşmeleri yaptık ve gerekli ödemeler yapıldıktan sonra OSB’nin alt yapı sorununu da çözmüş olacağız. Yaptıkları işlerle ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan tüm OSB iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan