Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’e Eyyübiye’de Coşkulu Miting

Beyazgül’e Eyyübiye’de Coşkulu Miting

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye’de Tayy aşiretinin düzenlediği mitinge katıldı.

 

Miting alanında Türk bayraklarıyla coşkulu bir şekilde karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiyelilere seslendi ve 31 Mart yerel seçimleri için destek ve dua istedi.

 

Dayısının vefatı dolayısıyla Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un katılamadığı geniş kapsamlı mitingde konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, mitingin düzenlenmesinde emeği geçen Tayy aşireti mensuplarına teşekkür etti.

 

BEYAZGÜL: AŞKLA GELİYORUZ SEVDAYLA GELİYORUZ  

 

13 ayrı ilçe ve Büyükşehir’de seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten AV. Beyazgül,  “31 Mart’ta Allah’ın izniyle zafer kazanacağız. Biz sevgiyle geliyoruz. Aşkla geliyoruz. Sevda ile geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Şanlıurfa olacağız. Şanlıurfa’dan inşallah AK Parti’ye rekor bir oy bekliyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vermek amacıyla Ceylanpınar’dan gelerek mitinge katılan Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Şimşek ise yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye verilecek desteğin önemine değindi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan