Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Coşkun:Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kursu Başlıyor

Coşkun:Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kursu Başlıyor

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavlarına hazırlık kursu düzenleniyor.
Eğitim-Bir-Sen Akademi olarak, üyelerimizi, ÖSYM’nin Nisan ayında yapacağı eğitim kurumları yöneticiliği sınavına mevzuat uzmanları tarafından hazırlanan kitaplarla, uzaktan eğitim ve deneme sınavlarıyla hazırlıyoruz.
Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında, üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezi kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk.
Şimdi de, eğitim kurumları yöneticiliği sınavına girecek üyelerimiz için çalışmalar yapıyoruz. Genel Merkezimiz tarafından Alanında uzman bir ekibin hazırlamış olduğu kitapları üyelerimize ulaştırırken,uzaktan eğitim vererek,deneme sınavları yaparak üyelerimizin başarılı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi olarak,sınava girecek üyelerimize şimdiden başarılar diliyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan