Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Gök: Hizmetlerin Adresi AK Parti’dir (VİDEOLU)

Gök: Hizmetlerin Adresi AK Parti’dir (VİDEOLU)

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, 31 Mart yerel seçimlerinde halka daha rahat ulaşabilmek adına, üçüncü seçim bürosunun açılışını yaptı.

AK Parti Ceylanpınar Belediyesi meclis üyesi adaylarından Cuma Barutçu, Abdulkadir Akgeyik ve Adil Yıldırım’ın girişimleri sonucu hizmete girecek seçim bürosu açılışına binlerce kişi katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Bütün Ceylanpınar bugüne şahitlik etsin. Kejanlı ve Türkmen Aşireti’nden vatandaşlarım, devletimizin ve bayrağımızın yanında olduklarını dün olduğu gibi, bugün de ispatladılar” diye konuştu.

Ceylanpınar’da herkesin yıllarca kardeşçe yaşadığını belirten Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Fitne tohumları ekmeye çalıştılar ama bunu da başaramayacaklar. Biz kardeşçe doğduk ve kardeşçe de yaşayacağız. Cumhuriyet Mahallesi’ne yıllarca şehir içi hizmet aracı göndermediler. Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz sonucu hizmet aracı artık bu mahalleden de geçecek.

GÖK: HİZMETLERİN ADRESİ AK PARTİ’DİR

2011 yılında 24. Dönem Milletvekili olarak meclise girdiklerinde Ceylanpınar’a 18 okul, Fen Lisesi, Meslek Yüksek Okulu’nu getirdiklerini, hastanenin yer tahsisini yaptıklarını, 100 yıllık göçerler sorununu çözdüklerini, ilçenin tapu sorununu kanun düzenlemesiyle bitirdiklerini ve önümüzdeki günlerde de ilçe merkezindeki tapuların dağıtılacağını belirten 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök “Tapunun çıktığı tarih belli, kanunu çıkaranlar belli. Ama birileri kirli siyaset üzerinden siyaset yapmaya devam ediyorlar. Hizmetlerin adresi AK Parti’dir. Biz kavgaya gelmedik, gönülleri yapmaya geldik. Kimseyi ayırt etmeden hizmet ettik ve edeceğiz de. Biz allem edip, kallem etmedik. Seçime doğru giderken, birilerine ateş düşmeye başladı. İftira ve fitneyi artırmaya başladılar. Biz önce Allah’a, sonra halka güveniyoruz. Artık herkes Ceylanpınarlıyız diyecek ve başka da bir kavram kullanmayacak. Çünkü etnik yapı üzerinden yeterince kaşıyanlar var. Milletin arasında Türk, Kürt ve Arap denen bir kavram yok. Ama bunu siyasi çıkarları doğrultusunda kullananlar var. Bugüne kadar Ceylanpınarlılar sağduyulu hareket ettiler” ifadelerini kullandı.

BARUTÇU ‘1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ’

AK Parti Ceylanpınar Belediyesi Meclis Üyesi Adayı ve Karacadağ Türkmen Aşireti Temsilcisi Cuma Barutçu “Biliyorum ki hepiniz sabırsızlıkla 31 Mart gününü bekliyorsunuz. Bazılarına 1 Nisan şakası yapıp, zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan