Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Gülpınar’dan AK Başkan adaylarına destek

Gülpınar’dan AK Başkan adaylarına destek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart Yerel seçimler için il genelinde ve özellikle Siverek ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, seçimin önemine dikkat çekerek gençliğe önem verilmesi gerektiğini ve gençlerin geleceğimiz olduğunu söyledi.

 

TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK parti Şanlıurfa Milletvekili “Gençliğin Abisi” olarak sevilip sayılan Mehmet Kasım Gülpınar, gecenin geç saatinde gençlerle bir araya geldi. Gençliğe ve yerel yönetimdeki adaletli yönetim, dava bilincinin oluşumu, 21.yüzyıldaki bir gencin dünyaya bakışını, eğitimin ve okumanın önemi gibi konulara değindi.

 

MHP-AK Parti ittifakı seçmenleri etkilemez

MHP – AK Parti ittifakının iyi yada kötü olup olmayacağını hiçbir Urfalının düşünmeyeceğini belirten TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Bir kere Cumhurbaşkanımıza inanmışız ve 17 yıldır yaptıklarını görüyoruz. Sağ muhafazakâr seçmen yapılanlara bakar. Sağ ve sol fark etmez. Son zamanlarda dile getirilen, ‘Kürtler ittifaka nasıl bakıyor’ meselesinde Kürtler de yapılan icraatlara, yatırımlara bakar. Geçmişte neydi şimdi nasıl oldu? Geçmişte ne vardı, şimdi neler var? AK Parti geldikten sonra ne oldu? MHP-AK Parti ittifakı seçmenleri etkilemez. Her şey mükemmel mi derseniz; şükürler olsun, ancak çok daha iyi olacak inşaallah. Şer cephesinin engellerinden bir kurtulabilsek çok daha rahat hizmetler gerçekleşeceğine inanıyorum. Sizlerin desteğiyle bu seçimde Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirirsek, yani AK Partili Belediye Başkanı fazla çıkaralım diye oylarımızı verirsek işte o zaman ülkemiz daha fazla gelişecek, dolayısıyla bizlerin de refah düzeyi artmış olacak” dedi.

 

Seçimlerde mutlaka oylarınızı işin ehli kimselere ve partilerine vermelisiniz

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, son dönemlerin İslam âlemi açısından zorlu geçtiğini, 31 Mart seçimlerinin de bir o kadar önemli olduğunu söyledi.

Ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduklarını belirten Gülpınar, “Bugünlerde insanlık zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Özellikle İslam âlemine baktığımızda genel olarak özelde de kendi ülkemize baktığımızda maalesef ki ciddi sıkıntılarla karşı karşıyayız. Tabi bunun çözümünün, formülünün Kur’an-ı Kerim’de, Hazreti Resulullah’ın yaşantısında, O’nun hayatını tatbik etmekte olduğunu biliyoruz. Ama bilmeyenler bu sıkıntıları bugün başımıza ve önümüze getiriyorlar. Eğer biz inandığımız gibi yaşarsak ve gerçek manada iman edersek, özellikle burada bu güzel genç arkadaşlara sesleniyorum. Siz zaten inanmış gençler olarak buraya toplandınız, ama sizin de mutlaka arkadaş çevreniz, yakın çevreniz vardır. bu tür programlarda öğrendiklerinizi, kendi ilminizi, Peygamber Efendimizin ahlakını, O’nun nasıl bir insan olduğunu, genç arkadaşlarınıza aktararak, sizlerde en azından bu sorunların bertaraf edilmesine bir nebze de olsa katkıda bulunabilirsiniz. Hele 31 Mart seçimlerinde mutlaka oylarınızı işin ehli kimselere ve partilerine vermelisiniz. Çünkü önemli olan siz gençlerin geleceğidir” diye konuştu.

 

Bayrağı siz gençlere devredeceğiz

Hizmet bayrağını gençlere devredeceklerini belirten TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, “Ben sizlerden ümitliyim. Bizler ileride bayrağı size devredeceğiz. Çünkü bu makamlar kimseye kalıcı değil, bu makamlar kimseye ebedi mülk değil. İnşallah bayrağı sizin gibi inanmış gençlere devrettiğimiz de, bizim de gözümüz arkada kalmayacak. Bizim gönlümüz, vicdanımız rahat edecek. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek gençlerin çok dikkatli olmalarına dikkat çekti.

 

Esnaflardan destek ve dua istedi

Siverek ilçesinde esnaf ziyareti yapan TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan adayı Şeymus Aydın için dua ve destek istedi.

 

Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz

AK Vekil M. Kasım Gülpınar, “Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz” diyerek 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan