Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfalı Kadınlardan Beyazgül’e Destek

Urfalı Kadınlardan Beyazgül’e Destek

 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ahmet Yesevi Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti. Bir süre sohbet ettiği kadınlardan AK Başkan adayı Av. Beyazgül’e destek kararı verildi.

 

BEYAZGÜL: BU SEÇİM, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ UZUN SÜRE ETKİLEYECEK

Son olarak kadın kursiyerlere seslenen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ‘yol arkadaşım, hayat arkadaşım’ dediği eşinin de salonda olduğunu hatırlatarak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, AK Parti Milletvekili eşi ve kursiyer kadınlara teşekkür ederek, “31 Mart seçimlerine girerken bir karar aşamasındayız. Bu seçim sonuçları elbette ki hayatınızı ve gelecekteki çocuklarımızı ve çocuklarımızın geleceğini uzun süre etkileyecek. AK Parti olarak bu nedenle siyaseten 2023 dedi, 2053 dedi, 2081 dedi. Neden bunları diyor? Çünkü her bir seçim gelecekle ilgilidir. Yaşanmış hayat geçmiş, bitmiştir. Artık geleceğimizi koruma vaktidir. Ben bütün hanımlara şunu söylüyorum. Gelecek en çok sizi ilgilendiriyor” diyerek kadınlarla ilgili bir anıyı anlatarak kadınların her şeyden önce geleceğimiz dediğimiz çocukları ile ilgilendiklerini, hele çocuğu uyuşturucuya mübtela olmuş bir kadının ağlamasının kendisini çok etkilediğini ve o andan itibaren uyuşturucu ile nasıl mücadele edebileceklerinin yollarını aramaya başladığını anlattı.

 

BEYAZGÜL: TÜRKİYE’Yİ DE SURİYE’YE BENZETMEK İSTİYORLAR

Şanlıurfa’da 15 Bin Evde Bakım Hizmeti verildiğini hatırlatan AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Bunlara evde bakım yapılıyor, evde bakım ücreti veriliyor. Daha önceki dönemlerde ancak Hastahanelerde rehin alırlardı. Şimdi onu kim yapıyor Allah aşkına. Öte tarafa bakalım, ne var. Allah aşkına yaptıkları bir iş var mı, bir güzellik var mı, söyleyebilecekleri 2 güzel söz var mı? Hayır. Şimdi bu 15 yaşlıya evde bakım yapılmasaydı ne olacaktı. Yine engelliler, kendileri söylüyorlar. Diyorlar ki; ‘bizler AK Partiden önce evlerimize bağlı idik.’ Şimdi engelliler artık hayatın içerisine girdiler. Bizlerle beraber yaşıyorlar” diyerek 15 Temmuz ihanet olayını hatırlatarak, batılı emperyalist ülkelerin Türkiye’yi de Suriye’ye benzetmek istediklerini anlattı.

 

BEYAZGÜL: SANAYİYE HIZ KAZANDIRILARAK İŞSİZLİĞİN ÖNÜNE GEÇMEYİ PLANLADIK

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, kendisinin hukukçu olduğunu ve Belediye Hukuk işlerinde görev yaptığını, İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu, kadınların ve gençlerin sorunlarını çok iyi bildiğini, il genelinde belediyelerle birlik beraberlik içinde çalışmak gerektiğini, memleketimizin işsizlik sorunu olduğunu, işsizliği önleyebilmek için turizm, sanayi kazandırılması gerektiğini ve kendilerinin zamanında sanayiye hız kazandırılarak işsizliğin önüne geçmeyi planladıklarını söyledi.

 

 

GÜVEN: KADIN İNANIRSA, O İŞ TE ZAFERE ULAŞIR

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven de, “Söylemekten büyük mutluluk duyuyorum ki, bizler biliyoruz ki Kadın tesisi, Dünya tesisi. Kadın inanırsa o iş te inşaallah zafere ulaşır. Bizler hanımlar olarak öncelikle evlat yetiştiren, şekillendiren ve yarınlarımızı yetiştiren insanlarız. Bu gün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizler hanımlar olarak gerek Büyükşehirde, gerek ilçelerimizde Belediyelerimizin bizlere sunduğu bu güzel tesislerden faydalanarak öncelikle kendimizi mutlu ediyor, daha sonra evlatlarımızı ve ailelerimizi mutlu ediyoruz. Ben sözü uzatmak istemiyorum. Çünkü birazdan sizlere Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sizlere hitap edecek. Onun kadınlara ne kadar değer verdiğini bizzat şahsımda yaşamış ve tecrübe etmiş biriyim” diyerek herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muhacir Bayanlardan Beyazgül’e sevgi seli

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekiler, Muhacirler Derneği Yönetim kurulu üyesi Mustafa Korkmaz’ın düzenlediği toplantıya geçtiler.

 

Urfa’yı hep birlikte kuracağız

Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, herkesi selamlayarak, alkışlar arasında konuşmasına başladı, “Ben buraya geldiğim zaman alkışlara baktım, gözlere baktım, yüzlere baktım, bu bacılarımız dedim konuyu biliyorlar zaten. Anlatmak gereken bir topluluk değil ama hasbihal etmemiz gerekiyor buraya gelmişken. Sizlerle sohbet edelim diye düşündüm. Ben öncelikle bu konuyu, bu meseleyi, memleket meselesini, millet meselesini çok iyi anlamış olmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Memleket bizim, millet bizim, vatan bizim, bayrak bizim. Ve sizlerde bizim analarımızı, bacılarımız, kızlarımızsınız. Bu nedenle birlikte yaşadığımız bu memleketi ileriye doğru huzurla, güvenlikle, sağlıkla taşıyacağız. Modern bir Urfa’yı, güzel bir Urfa’yı hep birlikte kuracağız sizlerle birlikte Allah’ın izniyle” dedi.

AK Başkan adayı Beyazgül’ün konuşması sonrası kadınlar, “Muhacirler seninle gurur duyuyor” diye tezahürat yaptılar.

 

Zillet ittifakına sakın ola kanmayın

 

Toplantıda konuşan Muhacirler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Korkmaz, orada toplanan muhacir kadınlara seslenerek, “Değerli ablalarım. Siz biliyorsunuz bu seçim sürecini. Bu gün AK Partimize, Reisimize karşı bir ittifak oluşmuş. Bunun adı da Zillet İttifakıdır. Sakın ola bunlara kanmayın.  Biliyorsunuz; Reis-i Cumhurumuz ülkemiz için, Urfa’mız için, milleti için kendi kendini adamıştır. Onun için gerçekten büyük bir ittifak içine girmişler. Sakın ola kanmayın” diyerek herkese teşekkür etti ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün dürüst, samimi olduğunu ve onun adına kendisinin yemin edebileceğini belirterek, “Dürüstlüğünden eminim. Siz güvenin ona. Allah’ın izniyle ne sorunlarınız olacaksa hepsinin üstesinden gelecektir” diye konuştu.

 

Ev, ev, kapı kapı dolaşmak size düşüyor

 

Daha sonra AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, çok hassa bir durumda olduğumuzu hatırlatarak, “Bu günden itibaren çok kısa bir zamanımız kaldı. Ev, ev, kapı kapı dolaşmak size özellikle düşüyor. Biz normal mahalle toplantıları, sokakları dolaşıyoruz ama çat kapı sizlere düşüyor. Sizlerden rica ediyorum, çok hassas bir durumdayız. Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Mehmet Kuş kardeşimiz Eyyübiye Belediye Başkan adayımız. Şu anda taziyesi nedeniyle gelemedi, özellikle sizlere selamları var” şeklinde konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan