Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Birinci Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı Harran Üniversitesinde Düzenlendi

Birinci Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı Harran Üniversitesinde Düzenlendi

Yükseköğretim Kurulutarafından verilen burs ve desteklerin (Yabancı Dil Eğitim Bursu, Yurt Dışı Araştırma Bursu, Türkoloji Bursu, Lisans Destek Bursu, Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bursu, 100/2000 Doktora Bursu, Farabi Değişim Programı, Mevlana Değişim Programı, Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı) aktarım, izleme ve iade süreçleri kapsamında iş ve işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla  Harran Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Şanlıurfa’da bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Söz konusu toplantıya, üniversitelerin ilgili konularda aktif olarak çalışan personelleri ve YÖK bursları için kurulmuş olan YÖK Bursları Takip Şubesi” sorumluları katıldı.

Birincisi düzenlenen bölgesel toplantıya 42 üniversiteden yaklaşık 150 kişinin katılım gösterdiği toplantıda Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, “YÖK Başkanlığı Tarafından Verilen Burs/Desteklere İlişkin Genel Bilgileri” içeren sunum yaptı.

Daha sonra Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi Yasemin Ayata Alay, “YÖK Başkanlığı Tarafından Verilen Burs/Desteklerin Ödeme ve İade Süreçleri” hakkında sunum yaptı.

Sunumların ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, Öğretim Görevlisi Yasemin Ayata Alay ve Uzman Nadiye Aksakal, Burs Programlarının uygulama süreçlerine ilişkin katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Çok verimli geçen toplantının, önümüzdeki aylarda diğer bölgelerdeki Üniversitelerimiz ile tekrarlanacağı belirtildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan