Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Trenden indirilen Özyavuz: Trene beni alırlar !!! (VİDEO)

Trenden indirilen Özyavuz: Trene beni alırlar !!! (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Bu dönem trenden indirilen Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz, Demokrat Parti’den belediye başkan adayı oldu. Seçimden galip gelmesi halinde tekrardan Ak Parti’ye geçeceğin altını çizen Özyavuz,”Beni alırlar. Tren olayı bizler için değil. Trenden inip başka kulvarda at koşturanlar için söylenmiş bir ifadedir.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, trenden inenlere yönelik,“Bir aday hesabiyse kusura bakmasın, biz onlarla yol yürümeyiz; ama hasbiyse onlarla yol yürürüz. Yola çıktık milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular. Ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler, binemeyecekler.” ifadelerine yer vermişti.

ÖZYAVUZ: TREN OLAYI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL, BENİ ALIRLAR..

Kazanmaları halinde tekrardan Ak Parti’ye geçecekleri dile getiren Özyavuz,”AK Parti bizim yuvamız. Haliliyle kazandığımızda tekrardan partimize geri döneceğiz. Beni alırlar. Tren olayı bizler için değil. Trenden inip başka kulvarda at koşturanlar için söylenmiş bir ifadedir. Bizimle alakalı değil. Biz nerde olursak olalım vatanına, milletine bağlı olan ekipleriz.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan