Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat Çalışmalarını Sürüdürüyor (VİDEOLU)

Canpolat Çalışmalarını Sürüdürüyor (VİDEOLU)

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat  Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ile beraber ŞUTİM Esnafını ve Kısas Kırsalında Vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat Şutimde Esnaf Ziyaretleri gerçekleştirerek Şanlıurfa Gıda Toptancıları Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel’i Ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel,”AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ve ilçe Başkanı Süleyman Aksu derneğimizi ve esnaflarımızı ziyaret etti. Ziyaretleri bizleri mutlu etti. Kendilerine tam destek veriyoruz. Allah çıktığı bu yolda yar ve yardımcısı olsun. Kendilerine başarılar diliyorum”. Dedi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında Şanlıurfa Gıdacılar ve Toptancılar derneğini ve esnaflarımızı ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı dernek başkanı Mehmet Emin Demirel ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Birlikte esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Esnaflarımızın AK Parti’ye inancı ve güveni tam. Haliliye’miz için Şanlıurfa’mız için çalışacağız. Durmak yok, yola devam diyoruz”. Şeklinde konuştu

 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu: AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ile birlikte Şanlıurfa Gıdacılar ve Toptancılar derneği Başkanı Mehmet Emin Demirel ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretimiz de şunu bir kez gördük ki AK Parti halkın partisidir. Halkımız partisine ve seçime bizden daha fazla sahip çıkıyor. Bu da bizleri mutlu etti. Dernek başkanımıza vermiş olduğu destek ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum”. Dedi

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ,Şanlıurfa Gıda Toptancıları Dernek ziyaretinin ardından Haliliye ilçesine bağlı Kısas mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı.

CANPOLATA KISAS’TAN TAM DESTEK

AK Aday Canpolat Kısas mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek kırsaldaki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlardan gelen soruları cevaplayarak Tedaş ve Yol sorunlarına çözüm önerilerini sundu.  Eski Kısas Belediye Başkanı Ziya Demir ve Haliliye ilçe başkanı Süleyman Aksu ile beraber ilçe sınırlarındaki köyleri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat Kısas mahallemizdeyiz. Kısas’lı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kısas mahallemizde de AK Parti’ye büyük bir teveccüh var. Hemşehrilerimizle yerel seçimler hakkında istişarede bulunduk. Göreve geldiğimiz takdirde Kısas mahallemizde vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Kısas bizim mahallemiz. Kısas’lılar bizim hemşehrilerimiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Büyük teveccüh gösteren vatandaşlarımıza bize eşlik eden Kısas eski Belediye Başkanımız Ziya Demir’e ve muhtarımıza teşekkür ederim.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan