Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Hazine ve Maliye Bakan Yrd. Nebati esnaf ziyaretinde

Hazine ve Maliye Bakan Yrd. Nebati esnaf ziyaretinde

 
T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, 31 Mart Yerel seçimleri için geldiği memleketi Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretler yaparak AK Partiye ve AK Partili Belediye Başkan adaylarına destek istiyor. Seçim gezileri sırasında gittiği her yerde sıcak ilgi gören Bakan Yardımcısı Nebati, esnafların sıkıntılarını dinleyerek gerekli tedbirleri alacaklarını ve esnafımızın sıkıntılarının giderileceğini söyledi.
Esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik
Zaman zaman AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile seçim çalışmalarını sürdüren T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati‬, “S.S 28. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği toplantısına katılarak esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik. Elimizden geldiğince sıkıntıların giderilmesi konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamaya, ilgili çalışmaları yapmaya yaptırmaya çalışacağız inşaallah” dedi.
Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettik
Kurucusu olduğu Birlik Vakfının Şanlıurfa Şubesinin toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Meclis eski Başkanı İsmail Kahraman’ı da GAP Hava Limanında karşıladıklarını belirten Hazine ve Maliye Bakan Yrd. Nebati, “26. Dönem Meclis Başkanımız Sayın İsmail Kahraman ile birlikte Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettik.‬ ‘Milletin birliğini, Devletin dirliğini’ tek gaye olarak gören Birlik Vakfı’nın kıymetli yöneticilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Toplantının ülkemize, milletimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.
Bu seçimde gençlere büyük görevler düşüyor
Gençlere de seslenen T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Sevgili Gençler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; Siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak” diyerek gençlere önem verdiklerini ve bu seçimde gençlere büyük görevler düştüğünü hatırlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan