Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / HDP, Urfa’da seçim çalışmalarına devam ediyor

HDP, Urfa’da seçim çalışmalarına devam ediyor

HDP, Urfa’da yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. HDP Urfa Milletvekilleri Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan’ın da katıldığı çalışmalarda HDP’ye ilgi büyüktü.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Birecik Belediyesi Eşbaşkan adayları 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına hız verdi. Birecik merkezin çevresindeki köyleri ziyaret eden Eşbaşkan adayları Hakan Arıcı ile Fatma Korkmaz’a köy sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Birecik merkezden uzun bir araç konvoyu ile hareket eden adayları, köy sakinleri köyün girişinde karşılarken, adaylar köylerde ev ziyaretlerinde bulundu. Gençler ve çocuklar ve kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti.


‘BELEDİYEYİ MAKAMDAN DEĞİL SOKAKLARDAN YÖNETECEĞİZ’
Ziyarette köylerin her yönüyle büyük eksikleri olduğunu söyleyen Eşbaşkan adayı Arıcı, kendilerinin seçilmesi durumunda köylerin sorunlarına derman olacaklarını vurguladı. Altyapı, içme suyu ve ulaşım gibi sorunların kendilerinin yönetimiyle tarihe karışacağını belirten Arıcı, “Bizler sizin sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. Sorunlarınızın çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Birecik kötü değil, iyi yönetilmeyi hak ediyor. Senelerdir belediyeyi yönetenler, sizlerin sorunlarından haberdar bile değil, ancak biz siziz sizdeniz. Biz belediyeyi makamdan değil, mahallelerden, sokaklardan, sizlerle beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan