Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da Aşiretler Beyazgül Diyor (VİDEOLU)

Şanlıurfa’da Aşiretler Beyazgül Diyor (VİDEOLU)

Acem, Hitit, Zirvar, Hecip ve Almerdan gibi Şanlıurfa’nın en köklü aşiretlerini içerisinde barındıran Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer AK adayları destekleme kararı aldı.

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Güzelakçakaya öncülüğünde düzenlenen toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli ve çok sayıda davetli katıldı.

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına açılış konuşması yapan Şanlıurfa Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Güneş, dernek hakkında bilgilendirme yaparak AK Başkan adaylarına çıktıkları bu kutlu davada başarılar diledi.

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala böylesi geniş katılımlı bir toplantının oldukça önemli olduğunu söyledi.

BEYAZGÜL: 31 MART YEREL SEÇİMLERİ MİLLETİN BEKASI İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİM

AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçim ülkemizin bekası açısından oldukça önemli bir seçim. Bu yüzden birden fazla sloganla bu seçime yaklaşıyoruz. Memleket İçin Millet İçin, Ülkemizin Bekası İçin diyoruz. Biz böyle bir düşünce içerisinde iken karşı tarafa baktığımızda %1’ lik oyu olan bir partinin arkasından giden %25-29 lik oyu olan bir parti biz sizi destekliyoruz diyor. Aslında partilerinin tabanı da bunu fazla tasvip etmiyor. Bunu da Urfalılar olarak dikkat çekmek lazım” dedi.

Toplantıda, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli de seçimlerin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

BEYAZGÜL VE KUŞ GÖKTAŞ AİLESİNİN TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül daha sonra  Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile birlikte Eyyübiye’de bölgenin bilinen ailelerinden Göktaş ailesinin düzenlediği ev toplantısına katıldı. Bölgenin kanaat önderleriyle görüşen AK Başkan Adayları destek sözü aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan