Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yeri belli oldu

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yeri belli oldu

(Ruha Haber Ajansı / RHA) AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, büyükşehir belediyesinin yeni yerini açıkladı. Proje lansman toplantısında açıklama yapan Beyazgül,”Harran Üniversitesi Yenişehir kampüs alanında yapılacak.”dedi.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (GAPTEAM)  Konferans Salonu’nda düzenlenen programda açıklama yapan Beyazgül,“AK Parti bir aşktır, bir sevdadır, bir duygudur,  işte AK Parti bir ailedir. Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı adaylığına beni uygun gören ve bana güvenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Yine bu dönemde benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Başarının sırrı inanmak ve ekip olarak çalışabilmek. Büyükşehir Başkanı Nihat Çiftçi’ye bugüne yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”dedi.

Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, projeleri tek tek açıkladı.

Lansman toplantısına Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, ilçe belediye başkan adayları, il ve ilçe teşkilatları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan