Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Vekil Açanal’dan trafo müjdesi

AK Vekil Açanal’dan trafo müjdesi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinlemeye devam ediyor ve sorunların çözümü konunda da yerinde müdahalelerde bulunuyor. AK Vekil Açanal, Süleymaniye Mahalle sakinlerinin trafo talepleri konusunda yetkililerle görüşerek kısa sürede 400 kw’lık trafonun hizmete gireceği müjdesini verdi.

 

Enerji problemi çözülüyor

Her gittikleri yerde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye ve AK Parti adaylarına oy verilmesini istediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Haliliye Süleymaniye mahallemizin yeni yapılan bloklar bölgesinde yaşanan enerji probleminin çözülmesi adına yaptığımız girişimler sonucunda hava şartlarının el verdiği ölçüde, en kısa zamanda tamamlanmak üzere 400 kw’lık trafonun inşaatı başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.

 

Elektrik diye bir sorun kalmayacak

Müjdenin ardından Seçim bürosunda bulunanların alkışlarla teşekkür etmeleri üzerine ayağa kalkarak vatandaşlara seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Değerli kardeşlerim. Bu konuda teşekküre değmez. Bu yapılması gereken bir hizmetti ve biz yaptık. Bundan sonra da devamı gelecek. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan emin olun. İnşaallah eğer yağmur sorunu yaşamaz isek, 1 hafta içerisinde trafo burada takılmış olacak. Elektrik diye bir sorununuz kalmayacak. Süleymaniye bizim için çok önemli. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bundan emin olun” dedi ve konuşması orada bulunan vatandaşlar tarafından alkışlarla, ‘varol, dik dur eğilme, hepimiz seninle, ayağının tozuyla geldin, sorunumu çözdün’ diyerek kendisine teşekkür ettiler..

 

Herkesten dua ve desteklerini istedik

Seçim ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Vekil Açanal, “Yüzübeyaz ailesinin yeni açmış olduğu işletmelerini ziyaret ettik. ‪Ardından dede dostu esnaf abilerimizi ziyaret edip dualarını istedik. Haliliye Belediye Meclis üyesi adaylarımız, Haliliye Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Özdemir ve teşkilatımızla birlikte Sarayönü esnafını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sarayönü esnafından 31 Mart seçimleri için desteklerini rica ettik. Yine Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatcı Güven ile birlikte Otağım Kafe’de düzenlenen toplantıya katılıp kadınlarımızla buluştuk. Daha sonra yine Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatcı Güven, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte Eyyüpkent mahallemizde esnafımızı ziyaret ederek dua ve desteklerini istedik” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan