Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Pakdemirli Mehmet Kuş’un Seçim Bürosunu Açtı

Bakan Pakdemirli Mehmet Kuş’un Seçim Bürosunu Açtı

Bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un seçim bürosunun açılışını yaptı.

Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen ve mitinge dönüşen görkemli açılışta Bakan Dr.Pakdemirli halka hitap etti ve 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi. Pakdemirli, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçim bürosu açılışında Bakan Pakdemirli’den önce AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Moğal Eyyübiye ilçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Halil Özcan, Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal ve Mehmet Ali Cevheri birer konuşma yaptılar.

Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa  seslenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Son 17 yılda başımıza gelen en iyi şey Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.

Türkiye’nin kritik bir yerel seçime girmek üzere olduğuna dikkati çeken Pakdemirli, şunları kaydetti: 2002 ile bu millet ‘yeter artık söz milletin’ deyip, AK Parti’yi iktidara taşıdı. Recep Tayyip Erdoğan başa geldi. Son 17 yılda Türkiye’de başımıza gelen en iyi şey Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ülkesini bu kadar çok seven bir liderimiz var. Allah’a şükürler olsun. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim.”

Türkiye’nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) başta olmak üzere çok sayıda müdahalelere maruz kaldığını dile getiren Pakdemirli, milletin çok kısa sürede kendisini toparlayabilme özelliğine sahip olduğunu aktardı.

Pakdemirli, partisinin yerel yönetimde yeniden söz sahibi olmaya aday olduğunu ifade ederek, “Bu millet icabında bir soğana talim eder, göklerinde başka bayrak dalgalanmasına müsaade etmez. Türlü türlü oyunlar var ama vatandaşımız kanmamalı. Halkımızın sandıkta gerekeni yapacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Urfalıların Fahri Bakanı olduğunu belirten Bakan Pakdemirli, “1 Nisan sabahı Kuş Başkan telefon edecek, talepte bulunacak ben her şeyi karşılayacağım “dedi.

Bakan Pakdemirli’den önce selamlama konuşması yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, huzur kenti olan Şanlıurfa’da bir işsizlik sorununun yaşandığını belirterek bu sorunun ancak bölgeye yapılacak yatırımların artırılmasıyla aşılabileceğini söyledi.

İki aydır sahada seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Başkan Adayı Kuş” Bizlere gösterilen teveccühün karşılığı hep hizmet olacak, Eyyübiye’nin birçok sorunu var, 1 Nisandan sonra BŞB adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül bey ile bu sorunları çözeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Eyyübiye AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve AK Başkan Adayı Kuş, Bakan Pakdemirli’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

AK Başkan Adayı Kuş, seçim bürosu açılışına gelen herkese teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan