Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bozova Gençliğinden Aksoy’a Tam Destek

Bozova Gençliğinden Aksoy’a Tam Destek

AK Parti Bozova Gençlik Kolları düzenlemiş olduğu gençlik buluşması programı ile AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy’a tam destek verdi.

 

AK Parti Bozova Gençlik Kolları ev sahipliğinde Bozova Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen gençlik buluşmasına Bozova merkez ve kırsalında gelen gençler adeta damga vurdu.

 

Gençlik kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Bozova Koordinatörü Ahmet Alpay, Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ve yüzlerce genç katıldı.

 

Gençlik buluşmasında açılış konuşmasını yapan Bozova AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş, ‘Gençlik olarak her zaman AK Parti Belediye başkanımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. 31 Mart gecesi AK Parti Bozova’da büyük bir zaferle çıkacaktır. Gençler olarak Ak Parti adayımıza sonuna kadar destek vereceğiz’ dedi.

 

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise Gençliğine sahip çıkmayan ülkeler çökmeye mahkûmdur. AK Parti olarak bugüne kadar her zaman gençlerimize önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bugün burada bulunan tüm gençlerimize şahsım ve ilçe başkanlığım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

 

AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ise, ‘gençlerimizle her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim. Gençlerimize ayrı önem veriyorum. Gençlerimiz bizim aydınlık yarınlarımızdır. Bugün burada bulunan yüzlerce gencimizin gözlerinde şunu gördüm AK Parti Bozova’da kazanmıştır. Burada bulunan ve gelemeyen tüm gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’. Dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan