Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Salih Ekinci’ye destek çığ gibi büyüyor

Salih Ekinci’ye destek çığ gibi büyüyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye destek çığ gibi büyüyor. AK Başkan adayı Ekinci, 31 Mart sonrası Viranşehir’in tarihinin en kapsamlı hizmetlerine kavuşacağını söyledi.

 

Destek sözü veren Viranşehirlilere teşekkürler

Her gittiği yerde ve her ziyaretine gelenlerden gördükleri ilgi ve AK Partiye gösterilen teveccühün, AK aday Salih Ekinci’ye olan desteğin arttığına işaret olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, “Bölge ve ilçemizin saygın aşiretlerinden Karakeçili Aşiretinin çok değerli üyeleri bize destek ziyaretinde bulundular. Belediye Başkan Adayımız Salih Ekinci’ye her kesimden çok büyük destekler var. Bu destek ve teveccüh halkımıza ve ilçemize hizmet şeklinde karşılık bulacaktır. 31 Mart’ta destek sözü veren Karakeçili aşiretinin kıymetli üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci’ye destek ziyaretlerimiz kapsamında Viranşehir’imizim kuzeydeki mahallelerini ziyaret ediyoruz. Kırsal mahallelerimiz adayımızın arkasında. Viranşehir ilçemizi Belediyecilik, eğitim, sağlık, ulaştırma başta olmak üzere tüm alanlarda hizmetle buluşturmak istiyoruz. 31 Mart sonrası Viranşehir tarihinin en kapsamlı hizmetlerine kavuşacaktır” dedi.

 

Gün Viranşehir’e hizmet yolunda birlik günü

AK Partiye ve kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “İlçemizin saygın aşiretlerinden Beheman aşiretinin çok değerli üyeleri destek ziyaretinde bulundular. Verdikleri destekten ötürü Beheman aşiretinin değerli üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gün Viranşehir’e hizmet yolunda birlik günü. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart sonrası Viranşehir tarihinin en kapsamlı hizmetlerine kavuşacaktır inşaallah. İlçemizi hemşehrilerimizle birlikte istişareler sonucu alacağımız doğru kararlarla yöneteceğiz. AK Parti iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurulan güçlü altyapı, şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı gerçekleştirebilmemizin teminatıdır. Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde, tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetilecek. Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan