Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK kadrolar Bozova, Hilvan ve Birecik’te destek arayışında

AK kadrolar Bozova, Hilvan ve Birecik’te destek arayışında

T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hilvan Koordinatörü Abdulkadir Karacabey, AK Parti 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylarından Güler Kama İzol, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve üyeleri ile birlikte Bozova, Hilvan ve Birecik ilçelerinde AK Parti ve adaylarına destek arayışlarını sürdürüyor.

 

Gün birlikte daha güçlü olma günü

‪ T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Bozova Çatak’da incelemelerde bulunduk. Bu şehre yapacak çok hizmetimiz olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti destekleri ile yolumuz uzun, projemiz çok. Gün Şanlıurfa’ya sahip çıkma günü. Gün birlikte daha güçlü olma günü, gün emanete sahip çıkma günü. Gün bu gündür. Gün Şanlıurfa günü. Gün birlik olma günü. Gün AK Partimize ve AK adaylarımıza sahip çıkma günü” diyerek her gittikleri yerde destek istediklerini belirtti.

 

Bozova halkına teşekkür

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat da, “Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Bozova Belediye Başkan adayımız Suphi Aksoy ve İl-İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleriyle beraber Bozova’da STK ve Kanaat Önderlerimiz ile bir araya gelerek istişare ettik. Sonrasında Bozova’da bir dizi temaslarda bulunarak, Şoförler Odasını, Esnaf Sanatkârlar Odasını, Bozova Eğitim Merkezi ve Bozova Belediyesini ziyaret ettik. Bozova’da esnafımızı ve halkımızı ziyaret ederek desteklerini talep ettik ve dualarını istedik. Bozova halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Dua ve destek istedik

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül de, “MKYK üyemiz Vildan Polat ve il – ilçe teşkilat üyelerimizle birlikte Şanlıurfa Yol ve Üst Yapı ve Çevre Düzenlenmesi Müteahhit Taşeronlar Derneğini ziyaret ederek, sorunlarını dinledik ve yapacağımız projeleri anlattık. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nun ALO 170 Çağrı Merkezini de ziyaret ederek, çalışan personel ve yöneticilerimizin sıkıntılarını dinleyip, sohbet ettik. Ellerimizde karanfil, yarınlara umut olmak için Maşuk TOKİ esnafımızı ve halkımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Dua ve destek istedik” diye konuştu.

 

Teşekkürler Birecik

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal ise, “AK kadrolarımızla birlikte AK Parti Birecik Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret ederek, Birecik Kadın Kolları Başkanımız Sevim Bingöl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız ile bir araya geldik. Sonrasında Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı’nı da ziyaret edip, hasbihal ettik. Birecik esnafımızı ve halkımızı ziyaret ederek, Birecik Belediye Başkan adayımız Mahmut Mirkelam ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek ve dua istedik. Teşekkürler Birecik. Yine AK Parti Birecik İlçe Başkanımız Vahap Aktar ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettik” şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfa halkına teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız da, AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccüh ve sevgiden dolayı Şanlıurfa halkına teşekkür ettiklerini belirterek, “T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati ve İl-İlçe Teşkilatımız ile beraber Hilvan’da STK Başkanları ve Kanaat Önderimizle ile bir araya gelerek istişare ettik. Milletvekilimiz Z. Gülender Açanal ile birlikte Hilvan Kadın Kollarımız ile de bir araya geldik. Daha sonra hep birlikte Hilvan’da esnafımızı ve halkımızı ziyaret ederek, ayak üstü de olsa sohbet ettik. Varsa sorunlarını, taleplerini dinledik. Elimizden geldiğince her konuda destek olmaya gayret ettik” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan