Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Arpacı’dan Beyazgül’e Seçim Bürosu

Arpacı’dan Beyazgül’e Seçim Bürosu

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı birlikteliğiyle seçim çalışmaları devam ediyor. Ülkü ocakları Şanlıurfa Eski Başkanı Mehmet Arpacı Cumhur ittifakına destek amaçlı Kamberiye mahallesinde seçim bürosu açtı.

Kamberiye mahallesindeki Cumhur ittifakı seçim bürosu açılışına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Ülkü Ocakları Şanlıurfa eski Başkanı Mehmet Arpacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BEYAZGÜL “31 MARTTA KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAKTIR”

Seçim bürosu açılışında konuşma yapan AK Aday Beyazgül,” Bizde bilmece falan yok. Meclis üyesi adaylarımız belli, Belediye Başkan adaylarımız belli. Öbür taraftan karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız. Başkan adayları farklı bir partiden, meclis üyesi adayları farklı bir partiden böyle bir yapının bu memlekete vereceği hiç bir şey yoktur. Bu karmaşık yapı ile Şanlıurfa hizmet göremez. Hizmetin adresi AK Partidir. Şanlıurfa yerel yönetimler anlamında iktidar partisini çok az gördü. Geçmiş yıllara baktığımızda şehrimizde yerel yönetimler hep muhalefetin olduğu partilerdeydi. Bu nedenle Şanlıurfa yeterli hizmeti alamadı. AK Parti iktidarında Şanlıurfa yerel yönetimlerde hizmeti gördü. Bu hizmetlerin devamı için, istikrar ve güvenin devamı için 31 Martta Cumhur ittifakının desteği ile kazanan Şanlıurfa olacaktır, kazanan AK kadrolar olacaktır. Geçmiş yıllarda muhalefet partisinin Belediye Başkanlığını yapan arkadaşımız bana şunu ifade etti. Keşke bende iktidar belediyesi olsaydım. Mesele koltuk doldurma meselesi değildir. Mesele vatandaşlarımıza hizmet etme meselesidir. Mesele çocuklarımızın geleceğinin meselesidir”. Dedi.

ÖZYAVUZ HADİDİ AŞİRETİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz,” Ülkü Ocakları Şanlıurfa eski Başkanımız değerli kardeşim Mehmet Arpacı’ya Hadidi aşireti ile birlikte düzenlemiş olduğu Cumhur ittifakı seçim bürosu için kendisine çok teşekkür ederim. Şanlıurfa bin yıldır kardeşliği yaşamış ve yaşatmış bir şehir. Sosyal dayanışmayı kendi içerisinde kurmuş bir ilimiz. Şanlıurfa’da her birey geniş bir aileye sahiptir. Bunun yanında aşiretlerimizde vardır. Hadidi aşireti de bugüne kadar geçmişten bugüne Şanlıurfa’nın tarihinde önemli bir yer edinmiş önemli bir aşirettir. Geçmişten bugüne bu ülkenin milli ve manevi değerlerine sahip çıktıkları için kendilerine teşekkür ederim”. Şeklinde konuştu.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’ta seçim bürosu açılışında selamlama konuşması yaptı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan