Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Başkandan son çağrı

AK Başkandan son çağrı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, seçim yasaklarına saatler kala vatandaşlara çağrıda bulunarak, sandıklara, AK Parti ve adaylarına sahip çıkmalarını istedi.

Yerel seçimlerin 31 Mart 2019 olarak açıklanmasının ardından çalışmalara başlayan ve o gündem bu güne kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül kalmayıncaya kadar seçim ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da hemen herkesin ülkemizin geleceği ve kendi geleceğimiz için sandıklara, AK Parti ve adaylarına sahip çıkmalarını istedi.

Memleket işi, gönül işidir

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı sırasında yaptığı hizmetler, çöplüğe döndürülmüş, susuz bırakılmış İstanbul’u ve İstanbul’da yaşayanları huzur ve refaha kavuşturmasıyla bilinen 25 yıllık tecrübenin AK Partili Belediye Başkanlarına örnek olacağını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. Memleket işi, gönül işidir. İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Bunu hiç kimse inkar edemez. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. Belediye başkanlarımız, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler” dedi.

AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; AK Parti iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurduğumuz güçlü altyapı, şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı gerçekleştirebilmemizin teminatıdır. Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetilecek” diyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, “Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için tüm imkânların kullanılmasını sağlayacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Sıfır Atık Projesini her kurumumuzda, her evimizde hayata geçireceğiz. Halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her şehrimizde yaygınlaştıracağız. Millet kıraathanelerini mahalle düzeyine kadar yaygınlaştıracağız. Tek tip kentsel dönüşüm uygulamaları yerine, bölgenin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeten çözümler üreteceğiz. Kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştireceğiz. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getireceğiz. Mahalli seçimlerde partimizin elde edeceği güzel neticeler, sadece Şanlıurfa’yı değil Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracak çalışmalarımızda bize moral desteği verecektir. Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diye konuştu.

AK Başkan Yıldız, altyapı ve ulaşım konusu çözülmeden şehirlerimizi gerçek anlamda şehir haline getirmiş olamayacaklarına inandıklarını ve AK Partili Belediye Başkanlarının ona göre planlama yaptıklarını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan