Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül’den son hatırlatma

Beyazgül’den son hatırlatma

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçimlere saatler kala son bir hatırlatma yaptı.

AK Başkan adayı Av. Beyazgül, herkesin sandıklara ve AK Partiye sahip çıkmasını istedi.

Memleket işi, gönül işidir

Seçilmesi halinde kendisinin ve kendisi gibi AK Partili Başkanların yapacakları çalışmalarla ilgili genel bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. Memleket işi, gönül işidir. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeye çalıştık. Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız” dedi.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet bileceğiz

İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek partinin AK Parti olduğunu hatırlatan AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Belediyecilikteki tecrübemizi ve birikimimizi sürekli zenginleştirerek, geliştirerek, büyüterek tüm Türkiye’nin hizmetine sunduk. Potansiyeli olan Şanlıurfa’mızın dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabasına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan ederek destek verdi. Bizde bundan sonra üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktı. AK Parti hükümetleri döneminde plansız şehirleşmenin kökünü kuruttuğumuz gibi ilkesiz, işlevsiz ve denetimsiz planlamayı da ortadan kaldıracağız. Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. Belediye Başkanları olarak, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerimizi yürüteceğiz inşaallah” diye konuştu.

 

AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz

“AK Parti iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurulan güçlü altyapı, şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı gerçekleştirebilmemizin teminatıdır” diyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetilecek. Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile özellikle AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili Belediyelerimizde, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, parti kurmaylarımız, Milletvekillerimiz ve vatandaşlarımızla istişareler sonucunda yapılması gerekeni yapacak, belirlenen ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan