Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bülent Arınç Ceylanpınar’da

Bülent Arınç Ceylanpınar’da

  1. Dönem TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak’ı Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Duayen siyasetçi Bülent Arınç, Cumhurbaşkanımızın da, AK Partinin de adayının Abdullah Aksak olduğunu söyledi.

 

Bülent Arınç’ın Ceylanpınar’daki programına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr Halil Özşavlı, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Başka partiden aday olmaları ahlaki değildir

Gazi Caddesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlara hitap eden ve kendilerinden görünen, davalarına yıllarca hizmet eden bazı kişilerin AK Partiyi yıkmak için başka bir partiden aday olmasını ahlaki ve doğru olmadığını, görev verilmediği için başka partilere geçen adayları eleştiren 22. Dönem TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha önce partilerinde bulunan bazı kişilerin, AK Partiyi yıkmak için CHP veya HDP ile bir araya gelmesinin ahlaki ve doğru olmadığını belirterek, “Mademki bizi bu noktaya getiren, 17 yıldan beri tek başımıza iktidar yapan, muhalefet diye bir şey bırakmayan bu gücün hakkını vermemiz lazım. 17 senedir seçimle bu hükümeti ve Cumhurbaşkanını yıkamayacaklarını görenler, başka dümenlerin içine girdiler. Bunun bir ucu dışarıda iken diğer ucu içeridedir ve biz bunları fark ediyoruz, sizler de fark ediyorsunuz. Kurt ile kuzunun bir araya gelmeyeceğini herkes az çok bilir ama öyle garip ittifaklar duyuyoruz ki o kadar ihanet sayabileceğimiz karşı duruşlar görüyoruz ki ‘yarabbi bizi bununla imtihan etme’ diyoruz. Normal hayatta birbirlerine selam bile vermeyecek insanlar sırf ‘Tayyip beyi devirelim, AK Parti hükümetinin gücünü alaşağı edelim’ diye bir araya geldiler. Allah onlara fırsat vermeyecek” dedi.

 

Cumhurbaşkanımızın da AK Partinin de adayı Abdullah Aksak’tır

“Birileri bizden Belediye Başkanlığı yaparken, AK Partili görünüp, şimdi olmayınca nasıl karşımızda makinalı tüfekle ateş ediyorsa, Abdülkerim Gök’e bakıp kendilerinden utansınlar. Gök, Milletvekilliği yaptı ama hizmet var dendiği zaman da koştu. AK Partiden başını çevirip başka bir yere gitmedi” diyen 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, “5 dönem Milletvekilliği, 5 yıl Meclis Başkanlığı, 7 yıl Başbakan Yardımcılığı ve Hükümet Sözcülüğü yaptım ve artık köşeme çekildim. Bu süreç içerisinde partimle gönül bağımı kesmedim. Ceylanpınar’da Belediye Başkanlığı yapmış, iktidarın bütün imkânları ayağının altına serilmiş, en büyük koruma ordusuyla şaşaalı korunmuş, ama Abdullah Aksak dendiği zaman da karşıya geçmiş. Nasıl olur da AK Partinin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş, sefasını sürmüş bir insan karşımıza geçecek, uyduruk bir partiden aday olacak ve bizden oy talep edecek. Ceylanpınarlılar bu duruma hiçbir zaman taviz vermeyecektir. Cumhurbaşkanımızın da AK Partinin de adayı Abdullah Aksak’tır” diye konuştu.

 

Ceylanpınar Devlet Üretme Çiftliğine 2 Bin 750 işçi alınacak

Duayen siyasetçi Bülent Arınç, “Ceylanpınar, 1 milyon dönümden fazla ve dünyanın en büyük Tarım İşletmesi’ne sahip bir ilçemiz. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) yönetim kurulu, Ceylanpınar için çok güzel bir karar aldı ve 4 yıl içerisinde 2 Bin 750 işçi alımı yapacaktır. Bu güzel müjdeyi Ceylanpınar’a verdikten sonra, 31 Mart günü zaferinizi ilan edeceğinizden hiç şüphem yoktur” diyerek Allah’ın izniyle, vatandaşlarımızın desteğiyle Türkiye genelinde seçim zaferini hep beraber kutlayacaklarını söyledi..

 

Cumhuriyet Hükümetleri döneminde yapılanların 50 mislini yaptık

İktidara geldikten sonra Türkiye’de birçok şeyi gerçekleştirdiklerini hatırlatan 22. Dönem TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Yaptıklarımızı burada anlatmaya gerek yok, bunu herkes görüyor. Gittiğiniz yolları, havalimanlarını, üniversiteleri, fakülteleri, tarım alanlarını görüyorsunuz. Yani bir şeyler yaptık, Cumhuriyet hükümetleri döneminde yapılanların 50 mislini yaptık, çünkü buna inanmıştık. Taş taş üstüne koyandan Allah razı olsun ama biz fazlasıyla yaptık. Siyasetin dilinde şiddet olmaz, terör olmaz, terörle iç içe yaşanmaz. Eğer siyaset yapıyorsan projelerini, halkın ihtiyaç duyduğu hizmetleri ortaya koyarsın. Mecliste veya Meclis dışında Türkiye’nin daha güçlü olması için çalışırsın” diye konuştu.

 

Teşekkürler Bülent Arınç

Zaman ayırıp Şanlıurfa’ya gelerek kendilerine destek olan duayen siyasetçi Bülent Arınç’a teşekkür ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlerle yol yürüyen AK kadrolara gösterdikleri ilgi, sevgi ve teveccüh gösteriyor ki, her seçimde olduğu gibi bu seçimde AK Parti ve AK kadroların zaferi ile sonuçlanacak inşaallah. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek 31 Mart akşamı inşaallah seçim zaferini vatandaşlarımızla birlikte kutlayacaklarını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan