Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan kuş,” eyyübiye için gece gündüz demeden çalışacağız.”

Başkan kuş,” eyyübiye için gece gündüz demeden çalışacağız.”

31 Mart yerel seçimlerinde Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Başkan Mehmet Kuş’a, toplumun farklı kesimlerinden tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Mahalli İdareler seçiminde büyük bir başarı yakalayarak Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş’a toplumun farklı kesimlerinden tebrik ziyaretleri sürüyor. Bir yandan Belediye iş ve işlevleri ile ilgilenen ve son olarak Başkan Yardımcıları ataması yaparak göreve hızlı başlayan Başkan Mehmet Kuş, diğer yandan tebrikleri de kabul etmeye devam ediyor. Başkan Kuş’a son olarak AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Muhtarlar Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar ziyarette bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Başkan Kuş’a yeni görevinde başarılar dileyip, fikir alışverişinde bulunurken, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise Başkan Kuş’a kitap hediye etti. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kuş, Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmak için kolları sıvadıklarını ve Eyyübiye’nin hak ettiği yere ulaşabilmesi adına ekibiyle birlikte birlik ve beraberlik içinde hareket ederek hizmet edeceklerini belitti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan