Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar’daki Çöp Konteynerler Yenilendi

Ceylanpınar’daki Çöp Konteynerler Yenilendi

Ceylanpınar ilçe merkezinde yıpranan plastik çöp konteynerlerinde değişiklik yapıldı. Yıpranan konteynerlerin yerine daha büyük ebatlarda 48 yeni konteyner yerleştirildi.

Kentin daha temiz ve bakımlı olması için çalışma başlatan Ceylanpınar Belediyesi kentin ana arterlerinde, cadde ve sokaklarında bulunan plastik konteynerleri yenileriyle değiştirdi. Cadde ve sokaklara 48 adet yeni konteyner yerleştiren yetkililer plastik konteynerlere sıcak ve yanıcı maddeler atmasının tehlikeli sonuçlar doğurduğunu, konteynerlerin ısıdan dolayı eriyerek çöp sularının dışarı sızdığını dile getirdi.  Yetkililer konteynerlerin daha uzun süre kullanılabilmesi adına da vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını rica etti.

KAPASİTESİ DAHA BÜYÜK

Daha önceki konteynerlerin 660 litre kapasiteye sahip olduğunu, yeni konteynerlerin ise 770 litre kapasiteye sahip olduğunu belirten yetkililer eski konteynerlerin temizliği, bakım ve onarımı yapıldıktan sonra onları da kullanıma tekrar sunacaklarını dile getirdi.  Yapılan değişiklikten esnaf ve ilçe sakinleri de oldukça mutlu oldu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan