Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Liseli Emrah’tan büyük başarı

Liseli Emrah’tan büyük başarı

(Ruha Haber ajansı/RHA) – Şanlıurfa Spor Lisesi öğrencisi Emrah Yaşar büyük bir başarıya imza atarak Liseler Arası Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu.

04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılan ve 50 ülkenin katıldığı 4.uluslararasi kick boks Avrupa şampiyonasında Şanlıurfa Spor Lisesi öğrencisi Emrah Yaşar’da kulüpler bazında katılım sağladı. Yapılan eleme usulü maçlarda Emrah Yaşar finale kader yükseldi ve finalde rakibini alt ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Liseli Yaşar 81 kiloda Avrupa Şampiyonu olarak Şanlıurfa’nın göğsünü kabarttı.

Şanlıurfa Spor Lisesi Müdürü Diyar Karademir Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, öğrencisi ile gurur duyduğunu belirterek, “Başta Avrupa Şampiyonu olarak özelde Spor Lisesi’nin genelde Şanlıurfa’nın göğsünü kabartan öğrencimiz Emrah Yaşar’ı tebrik ediyorum. Biz Şanlıurfa Spor Lisesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan