Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Demirkol’un son dakika golü Canpolat’tan döndü!

Demirkol’un son dakika golü Canpolat’tan döndü!

(Ruha Haber Ajansı / RHA) 31 Mart yerel seçimleri öncesi mevcut belediye başkanı Fevzi Demirkol’un giderayak 37 personeli işe girişini yapması ve 15 milyonu aşan iş makinesi alımı yaptığı ileri sürüldü.

Yerel seçimlerde Haliliye belediye başkan adayı olarak gösterilmeyen mevcut belediye başkanı Fevzi Demirkol giderayak37 personeli işe aldığı iddia edildi. İşe alınanların arasında bazı birim amirlerinin yakınlarının da olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan eski başkan Demirkol seçimlere yakın bir dönemde 15 milyonu aşan iş makinesi alımı yaptığı ileri sürüldü. Demirkol veda toplantısında gazetecilerin belediyenin gelir ve giderlerine ilişkin sorulara da tam cevap vermemiş yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuracağını söylemişti.

Yerel seçimlerde Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat göreve başlar başlamaz Demirkol’un giderayak uygulamaya soktuğu bu durumu durdurduğu bildirildi.

Canpolat, önce liyakatin esas alınmadığı seçim arifesinde girişi yapılan 37 personelin çıkışını verdiği ileri sürüldü.

Ardından 15 milyon küsuratı bulan iş makineleri alımını durdurmak için Ankara’ya gittiği ve yoğun temaslar sonrası kararın durdurulması için onay aldığı iddia edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan