Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Seçim Sonuçlarını Değerlendirdiler

Seçim Sonuçlarını Değerlendirdiler

31 Mart yerel seçimlerinde büyük zafer ile çıkan Ak Parti il teşkilatı ve 13 ilçe teşkilatı seçim sonrası ilk kez bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
31 Mart Yerel seçimleri geri de kalırken, seçimlerden zaferle ayrılan ilçe teşkilatları AK Parti il başkanlığı tarafından organize edilen toplantı ile bir araya geldi. Şanlıurfa Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte 13 ilçe Başkanı özel bir konuk evinde bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar.
Toplantıda konuşan Şanlıurfa il başkanı YILDIZ ‘ Şanlıurfalı hemşerilerim 31 martta bizlere ve adaylarımıza büyük teveccüh göstererek büyükşehir ve 12 ilçemizde gönül belediyeciliği dedi. Halkımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa ve ilçelerimiz için üretmeye devam edeceğiz. İlçe başkanlarımız seçimden önce vaad edilen her projeyi gerçekleşmesi için takip edecek. 17 yıldır Ak parti söz verdiyse muhakkak yapar düsturuyla hareket ediyoruz. İlçe teşkilatlarımızın çalışma azmi ve başarısı için de ayrıca kutlarım. Şimdi daha çokj çalışma zamanı şimdi daha çok üretme zamanı ve şimdi hep birlikte daha müreffeh Şanlıurfa deme vakti’ dedi.

Toplantıya katılan Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Beyazgül ise,” AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve 13 İlçe Başkanımızın katılımlarıyla 31 Martta yapılan yerel seçimler ile ilgili durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Emek veren tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan